Mehmet Emre BOŞÇA
Megapat
Daha fazla
Zaten Sıvı soğutma özellikle SLI (birden fazla kartla) kendini gösterir, bu bağlamda sahibinin harcadıklarını teselli eder.Bu arada, sana da sorayım 970 SLI için sıvı soğutma değer mi?
1080p'de garanti götürür, ancak 2-4K'da garanti veremem. Malum, özellikle oyun yapımcıları (Kan emiciler) yarın, öbür gün ne tür grafikler, vs. sahip oyunlar çıkaracak emin değilim.1080p ve 1440p olarak beni en az 3 yıl götürmesi gerek.
Kartların fabrika ayarında 2-4K'da tıkandığı yerde OC yapılıp %15-20 civarında rahatlatman mümkün. (İyi bi sıvı soğutma ile kartların tıkandığı yerde OC ile daha iyi performans alınır.)Götürmeyecek ise 970'lere sıvı soğutma yapmayacağım.
Gerçi sadece bloklar var ama 1000 TL tutuyor iki kartın bloğu hemen hemen.
Özellikle oyunlarda, değil uçurum neredeyse aynılar. Benim bu konuda yaptığım testlerle karşılaştırma yapabilirsin aslında.Abi ne diyorsun bu konu da, senin Titanlar ile benim 970'ler arasın da uçurum bir fark yok, yakınlar birbirine. Sen ne kadar süre bu kartlarla gitmeyi düşünüyorsun? @er36po
Benden uzaksın.Sırf büküm için 300-500 TL
Kalsın ya şefaf da olur.
Ben Hatay'dayım abi.
O vakit bende bir 3 sene giderim. En son kartları yakarım artık OC ile. Bu arada 4K hevesim yok. 2K kafi fazlasıyla bana.
@er36po
Bu çok zor, gelmesine gelinir ama o kadar zamanım yok.Olmaz, öğrenmem gerek, her seferinde sana mı yollayacağım.
Sen misafirim olsana.
Yok, ama hoşuma gittiğini de söyleyemem, bu tamamen zevkine bağlı.@er36po
Abi bu arada, şeyi soracağım sana, bu rezervuar 5.25 yuvalarına takılanlardan olmasında sakınca var mı?