- Makaleler
- 7
Merhaba sevgili Technopat üyeleri. Bir süre önce açık-kaynak geliştirme yapmak için proje aramaya başladım ve Türkiye'de Türkçe diliyle dosya paylaşım platformuyla ilgili hiçbir açık-kaynak projenin olmadığını gördüm. Bende bunu açık-kaynak olarak tamamiyle Türkçe bir şekilde geliştirip size sunmak istedim, en azından bunu yapmaya çalıştım. Karşınızda, open-file.
Proje açıklamasını yazarken yapay zekadan yardım aldım, oraya çok takılmayın
Projeyi normalde önümüzdeki 2-3 hafta sonra, daha fazla detayla beraber neredeyse kusursuz olarak sunacaktım fakat öğrenciyim ve maddi durumum artık projeyi geliştirmeye el vermiyor. Yani çalıştığım için projeye daha fazla vakit ayıramıyorum artık. Bu sebepten dolayı projeyi geliştirebildiğim kadar geliştirdim ve şu an olduğu gibi direkt yayınlıyorum. Tabii ufak tefek problemleri olabilir, illa çıkacaktır da zaten bir şeyler. Sıkıntıları belirtirseniz boş kaldıkça problemleri çözeceğim. Aynı zamanda özellik önerilerinizi bekliyorum, yeni özellik eklemeye çalışacağım.
Projenin GitHub linki:
github.com
Özellikler:
Gelişmiş dosya yükleme,
Üst düzey güvenlik,
Klasörleme sistemi,
Gelişmiş loglama sistemi vs.
Bu kadar detaylı yazdığım ilk script olabilir. Hatalarımı mazur görün
SQL dosyası GitHub reposu içinde mevcut. Herkese iyi çalışmalar. Desteklerinizi bekliyorum.
Proje açıklamasını yazarken yapay zekadan yardım aldım, oraya çok takılmayın
Projeyi normalde önümüzdeki 2-3 hafta sonra, daha fazla detayla beraber neredeyse kusursuz olarak sunacaktım fakat öğrenciyim ve maddi durumum artık projeyi geliştirmeye el vermiyor. Yani çalıştığım için projeye daha fazla vakit ayıramıyorum artık. Bu sebepten dolayı projeyi geliştirebildiğim kadar geliştirdim ve şu an olduğu gibi direkt yayınlıyorum. Tabii ufak tefek problemleri olabilir, illa çıkacaktır da zaten bir şeyler. Sıkıntıları belirtirseniz boş kaldıkça problemleri çözeceğim. Aynı zamanda özellik önerilerinizi bekliyorum, yeni özellik eklemeye çalışacağım.
Projenin GitHub linki:
GitHub - vFurky/open-file: OpenFile - Açık Kaynaklı, Güvenilir, Hızlı, Ücretsiz Dosya Paylaşım Ağı.
OpenFile - Açık Kaynaklı, Güvenilir, Hızlı, Ücretsiz Dosya Paylaşım Ağı. - vFurky/open-file
Özellikler:
Gelişmiş dosya yükleme,
Üst düzey güvenlik,
Klasörleme sistemi,
Gelişmiş loglama sistemi vs.
Bu kadar detaylı yazdığım ilk script olabilir. Hatalarımı mazur görün
Son düzenleyen: Moderatör: