Açık lise 1 sınava girmeyi unuttum

45 mi 55 mi kredim vardı sanırım 10. sınıfta başladım senin 76 kredin varsa 11'de başlarsın büyük ihtimal.

Aileni bir şekilde ikna et geçme. Bu temmuz Eylül'de tekrar kayıtlar olacak ben açığa geri geçmeye çalışacağım.

Krediye göre sınıf belirleme sistemi var sanırım ama resmi bir kaynak göremedim müdürle konuşup mu halletiniz?

Krediye göre sınıf belirleme sistemi var sanırım ama resmi bir kaynak göremedim müdürle konuşup mu halletiniz?

Şimdi kendi yaşadığın şehirdeki en yakın halk eğitim merkezine gidiosun açık öğretim bürosu mu öyle bir şey oradan tasdikname alıyorsun açık liseden çıkıon yani sonra ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidiyorsun oradan kredine göre kayıt yapıyorlar.

Genelde öyle oluyor ama müfredat değiştiği için geride kalırsınız.

Şimdi kendi yaşadığın şehirdeki en yakın halk eğitim merkezine gidiosun açık öğretim bürosu mu öyle bir şey oradan tasdikname alıyorsun açık liseden çıkıon yani sonra ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidiyorsun oradan kredine göre kayıt yapıyorlar.
İlk önce gideceği liseye sorması daha mantıklı olur, yoksa sıkıntı çıkabiliyor.

Şöyle bir güzellik var mesela boş kontejan varsa güzel ortalamalı okullara direk gidebiliosun sınavla olanlara değil tabii.

Genelde öyle oluyor ama müfredat değiştiği için geride kalırsınız.

İlk önce gideceği liseye sorması daha mantıklı olur, yoksa sıkıntı çıkabiliyor.

İlçe milli eğitim müdürlüğüne gittiğinde sana yardımcı oluyor insanlar 3 tane falan okul öneriyor.

Size kredinizi sordu mu sistemden baktılar mı?

Size kredinizi sordu mu sistemden baktılar mı?

Evet krediyi sordular sistemden baktılar ama seni 11. sınıfa yerleştirirler olmazsa biraz daha bekle kredini yükselt az bir şey yaparlar.

Evet krediyi sordular sistemden baktılar ama seni 11. sınıfa yerleştirirler olmazsa biraz daha bekle kredini yükselt az bir şey yaparlar.

Umarım bir sıkıntı yaşamam ailem çok kızdı çünkü. Arkadaşımada müdüre sordurttum örgün eğitime geçebilir mi diye müdür hayır demiş. Herhalde ciddiye almadı. Bu kredi sistemiyle sınıf belirlemenin resmi bir kaynağı yok mu?

Umarım bir sıkıntı yaşamam ailem çok kızdı çünkü. Arkadaşımada müdüre sordurttum örgün eğitime geçebilir mi diye müdür hayır demiş. Herhalde ciddiye almadı. Bu kredi sistemiyle sınıf belirlemenin resmi bir kaynağı yok mu?

Var işte ben sana söylüyorum oradaki kadınlar konuştu benimle krediye göre oluyor ama seninde bir sorman lazım bir de kayıtlar kapalı şu an eylül'de falan açılacak.

Yeni bir bomba daha diğer 6 sınav bugünmüş sadece 4 tanesine girebildim ne olacak şimdi.

Orasını bilmiyorum kaçıran birini de ilk defa görüorum vallahi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı