Çözüldü Açık lise başvuruları ne zaman?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mert340752

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.
10. sınıfım açık lise geçmek istiyorum. Başvuru tarihi ne zaman ve nasıl oluyor?

Çözüm
2. dönem başvuruları bitti, sınavı yapıldı. Sonuçları bile açıklandı. Bu sene açık liseye geçebilmeniz maalesef mümkün değil. Yeni eğitim ve öğretim yılını bekleyin. Başvurunun nasıl olduğu konusuna gelecek olursak okuldan tasdikname alıyorsun, gerekli belgelerle halk eğitim merkezine gidiyorsun. Kaydın orada yapılıyor.
2. dönem başvuruları bitti, sınavı yapıldı. Sonuçları bile açıklandı. Bu sene açık liseye geçebilmeniz maalesef mümkün değil. Yeni eğitim ve öğretim yılını bekleyin. Başvurunun nasıl olduğu konusuna gelecek olursak okuldan tasdikname alıyorsun, gerekli belgelerle halk eğitim merkezine gidiyorsun. Kaydın orada yapılıyor.

Çözüm
11. Sınıf 1. Dönem için ne zaman başvuru yapabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı