Merhaba. 7 gün önce açık liseye geçme konusunda CİMER'e yazdım. Onlar da 1 gün sonra MEB'e aktardı fakat hâla haber yok. Yazarlar mı? Yoksa yazmama gibi bir durumları da var mı?
Eki Görüntüle 1958730
Bizim içinde hala haber yok.![]()
Onlarda mı aynı şekilde Cimer’e yazıyorlar yoksa başvuru yöntemi mi var ?Üniversite içinde aynı sayılır.
Biz geçen hafta direkt sınıfda kalma gerekçesiyle ilçe milli eğitimden başvuru yaptık açık lise için. Hala bekliyoruz bakalım.Onlarda mı aynı şekilde Cimer’e yazıyorlar yoksa başvuru yöntemi mi var ?
Haftaya gideceğim ilçe milli eğitime. Gidemediğim için şu anlık cimer’den yaptım başvuru. Ayriyeten 1 Hafta önce il milli eğitime gittim, raporun yetersiz dediler. Mebim’i aradım açığa geçebilirsiniz dediler. Bu durumu cimer’e yazdım yani.Neden CİMER üstünden yürüdünüz anlamadım bunu. Yapılması gereken gayet basit eğer sınıfta 2 defa kalıp geçmek istiyorsanız okula diğer bütün sebepler için ise öğrenci yerleştirme ve nakil Komisyonu'na gerekli belgeler ile başvuracaktınız.
Ben cimer’den yaptım başvuruyu ama. Sizin mazeretiniz neydi hocam ? Eğer haddimi aşmayacaksam merak ettim de.Biz geçen hafta direkt sınıfda kalma gerekçesiyle ilçe milli eğitimden başvuru yaptık açık lise için. Hala bekliyoruz bakalım.
Ne kastıyla geçmek istiyorsunuz ki?Haftaya gideceğim ilçe milli eğitime. Gidemediğim için şu anlık cimer’den yaptım başvuru. Ayriyeten 1 Hafta önce il milli eğitime gittim, raporun yetersiz dediler. Mebim’i aradım açığa geçebilirsiniz dediler. Bu durumu cimer’e yazdım yani.
Benim kardeşim bir sene sınıfda kalmıştı okul müdürü direkt açığa yönlendirmiş.Ben cimer’den yaptım başvuruyu ama. Sizin mazeretiniz neydi hocam ? Eğer haddimi aşmayacaksam merak ettim de.
Ne belgesi ile başvurdunuz ? Ayrıca CİMER başvuru aracı değildir. Sadece CİMER üstünden resmi yazı gider o resmi yazıya da Allah bilir ne zaman bakarlar, baksalar da sizin kişisel bilgileriniz CİMER üstünden paylaşılmadığı için yardımcı olabileceklerini düşünmüyorum.Haftaya gideceğim ilçe milli eğitime. Gidemediğim için şu anlık cimer’den yaptım başvuru. Ayriyeten 1 Hafta önce il milli eğitime gittim, raporun yetersiz dediler. Mebim’i aradım açığa geçebilirsiniz dediler. Bu durumu cimer’e yazdım yani.
Ben cimer’den yaptım başvuruyu ama. Sizin mazeretiniz neydi hocam ? Eğer haddimi aşmayacaksam merak ettim de.
Çözger raporum var da. Öyle geçmeyi düşünüyorum. Okulda sorun yaşıyorum da.Ne kastıyla geçmek istiyorsunuz ki?
Meb’e sevk etmişler zaten. Ama pazartesi günü ilçe milli eğitime gidip bu işi halletmem gerekiyor artık.Ne belgesi ile başvurdunuz ? Ayrıca CİMER başvuru aracı değildir. Sadece CİMER üstünden resmi yazı gider o resmi yazıya da Allah bilir ne zaman bakarlar, baksalar da sizin kişisel bilgileriniz CİMER üstünden paylaşılmadığı için yardımcı olabileceklerini düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.