Açık lise diploması alınmadan üniversiteye geçilir mi?

Nazlıcan009

Femtopat
Daha fazla  
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE merhaba, açık lisede kredim 248 mezun şartı kredisi ise 245 kredim kurtarıyor ama zorunlu 10 dersim var. Atıyorum o 10 dersten 3 dönem boyunca başarısız olduğunda aralıktaki son sınavda diplomamı 31 Ocak tarihine kadar alabilir miyim? Geçici diplomayı üniversite hangi tarihe kadar kabul eder? En son tarih 31 Ocak ama o belgenin aslı için diye biliyorum ve yüz yüze eğitimim hayır olarak görünüyor. Açık liseye ocakta kaydoldum, toplam dönemim de 9

Son düzenleyen: Moderatör:
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE merhaba, açık lisede kredim 248 mezun şartı kredisi ise 245 kredim kurtarıyor ama zorunlu 10 dersim var. Atıyorum o 10 dersten 3 dönem boyunca başarısız olduğunda aralıktaki son sınavda diplomamı 31 Ocak tarihine kadar alabilir miyim? Geçici diplomayı üniversite hangi tarihe kadar kabul eder? En son tarih 31 Ocak ama o belgenin aslı için diye biliyorum ve yüz yüze eğitimim hayır olarak görünüyor. Açık liseye ocakta kaydoldum, toplam dönemim de 9
Hocam bildiğim kadarıyla üniversite 31 ocağa kadar lise diplomasını istiyor. Aralıkta mezun olursan 2-3 ay içinde geliyor diploma, ve 31 ocağa yetişmez.

Hocam bildiğim kadarıyla üniversite 31 ocağa kadar lise diplomasını istiyor. Aralıkta mezun olursan 2-3 ay içinde geliyor diploma, ve 31 ocağa yetişmez.
Geçici diploma peki? Kabul edilebilir mi yoksa 31 ocağa kadar aslını mı isterler veyahut halkeğitimlr görüşürsrm erken hazırlanır mı çokça soru

E devlette çıkanı versrk te mi olmaz ya orda da barkodlu mezun belgesi var

E devlette çıkanı versrk te mi olmaz ya orda da barkodlu mezun belgesi var

Muhtemelen 15-20 gün içinde düşer
Mesleki açık lise yüzyüze eğitim kaö ay sürer ve ne zaman baslar bir bilgi bulamadım webte

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE merhaba açık öğretim sınavında kredim doldu seçmeli seçtiğim sınava girmezsem ne olur basarısız sayılır mıyım o seçtiğimde tekrar mı vermek zorunda kalırım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı