Çözüldü Açık lise dönem derslerinde yıldız ne anlama geliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dark07

Centipat
Daha fazla  
Açık öğretim sitesinde Türk dili ve debiyatı 7.dönemin yanında yıldız işareti var halk eğitim merkezlerinde edebiyat 7.dönemin kitabi yoktu ve internette tüm derslerin PDF'si var ama edebiiyat 7.dönem yok. Bu yıldız ne anlama geliyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231130-155924_Chrome.jpg
    Screenshot_20231130-155924_Chrome.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 186
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açık öğretim sitesinde Türk dili ve debiyatı 7.dönemin yanında yıldız işareti var halk eğitim merkezlerinde edebiyat 7.dönemin kitabi yoktu ve internette tüm derslerin PDF'si var ama edebiiyat 7.dönem yok. Bu yıldız ne anlama geliyor?
Taban ders anlamına geliyor hocam, geçmezseniz kalırsınız.
Taban ders anlamına geliyor hocam, geçmezseniz kalırsınız.

Çözüm
Daha detaylı anlatım yapmak isterim:
Açık lisede muafiyet sistemi var. Bu muafiyet sisteminde bir dersin sınavından üç kez kaldıktan sonra o dersten muaf olabiliyorsunuz ancak kredisini alamıyorsunuz. Yanında yıldız olan derslerde ise kesin geçilmesi zorunlu derslerdir ve bu derslerden kesinlikle muaf olamıyorsunuz, geçmek mecburiyetindesiniz. Üstteki bilgi biraz eksik, dersi geçemeyince zaten kalıyorsunuz dersten. Bilginin doğrusu budur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı