sytheee Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:16 #1 Merhaba, normalde 19 Ekim son tarih olan e-sınav randevusunu bugün alabildim. Bu durumu başka yaşayan oldu mu eski senelerde? Sistem randevu almama izin verdi, sizce ne olur?
Merhaba, normalde 19 Ekim son tarih olan e-sınav randevusunu bugün alabildim. Bu durumu başka yaşayan oldu mu eski senelerde? Sistem randevu almama izin verdi, sizce ne olur?
KS KS sytheee Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:38 #11 Orangkal dedi: Geç seçmek mi etkilemiyormuş, devamsızlık mi? Aydinlatirmisin. Genişletmek için tıkla... Sınava girmemek yani Dosya Ekleri IMG_5036.jpeg 60,3 KB · Görüntüleme: 6 Artı 0 Eksi
Orangkal dedi: Geç seçmek mi etkilemiyormuş, devamsızlık mi? Aydinlatirmisin. Genişletmek için tıkla... Sınava girmemek yani
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.269 Çözümler 58 Yer Adana Dün 11:38 #12 sytheee dedi: Zaten 7. ve 8. dönem sınavları için sanırım 2 dönem girmem gerekiyordu, bu durum OBP'ye etki etmez umarım Genişletmek için tıkla... Evet, 8 döneme tamamlaman gerek en az. Açık lisede OBP mevzusu biraz karışık ama benim bildiğim sınava girmediğinde OBP etkilemez. Artı 0 Eksi
sytheee dedi: Zaten 7. ve 8. dönem sınavları için sanırım 2 dönem girmem gerekiyordu, bu durum OBP'ye etki etmez umarım Genişletmek için tıkla... Evet, 8 döneme tamamlaman gerek en az. Açık lisede OBP mevzusu biraz karışık ama benim bildiğim sınava girmediğinde OBP etkilemez.
Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 11:39 #13 sytheee dedi: Sınava girmemek yani Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi