Açık lise ek sınav olacak mı?

Daha fazla  
Açık lisede okuyorum 86 kredim var ve tum sınavlarda basarili olsam bile 35 kredi aliyorum ve bu donem gecmem icin yetmiyor. Bu durum icin ek sinavlar var mı yoksa kalacak miyim?

+28 zorunlu ders yaziyor, bu tum donemler icin degil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O tüm dönemler için kalan zorunlu ders sayınız. Büyük ihtimalle kalacak gibi görünüyorsunuz.

Yanlış bilmiyorsam belli bir dönemden sonra kayıt olan kişiler dönem sayısını tamamlamadıysa bile ders ve krediyi tamamladıklarında mezun olabiliyorlar. Galiba o tarih 2023 eylül dönemiydi. Bu tarihten önce kayıt olduysan şartları yerine getirip mezun olabilirsin ama eğer bu tarihten sonra kayıt olduysan dersleri vermen + krediyi tamamlaman üstüne de gerekli dönemleri bitirmen lazım.

Yanlış bilmiyorsam belli bir dönemden sonra kayıt olan kişiler dönem sayısını tamamlamadıysa bile ders ve krediyi tamamladıklarında mezun olabiliyorlar. Galiba o tarih 2023 eylül dönemiydi. Bu tarihten önce kayıt olduysan şartları yerine getirip mezun olabilirsin ama eğer bu tarihten sonra kayıt olduysan dersleri vermen + krediyi tamamlaman üstüne de gerekli dönemleri bitirmen lazım.
Benim mezuniyet sartlarinda toplam donemin 5 ve kredinin 170 olmasi gerektigi yaziyo bi sekilde erken mezun olabilirim yani tesekkur ederim

Rica ederim, başarılar diliyorum 😊.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı