Açık lisede okuyarak OBP yükseltilebiliyor mu? Ben açığa geçmeyi düşünüyordum bir ara. Şuan gittiğim okulda bazı sıkıntılar yaşadığım için bırakacağım. Özele yazdıractık beni ama eğer gerçekten böyle bir şey varsa açıktan okuyarak OBP yükseltirim ve yüksek OBP isteyen güzel bir devlet okuluna giderim.11.sınıfa geçtim ilk defa açık liseye yazıldım 146 kredim var üniversite sınavında ortalamamım yüksek olması için hangi dersleri seçmeliyim? Ya da yapabileceğim alternatif olarak bir şey var mı?
Açık lisede okuyarak OBP yükseltilebiliyor mu? Ben açığa geçmeyi düşünüyordum bir ara. Şu an gittiğim okulda bazı sıkıntılar yaşadığım için bırakacağım. Özele yazdıractık beni ama eğer gerçekten böyle bir şey varsa açıktan okuyarak OBP yükseltirim ve yüksek OBP isteyen güzel bir devlet okuluna giderim.
Anladım hocam sağolun teşekkür ederim. Özele gideceğim zaten ama özelde sıkıntılar çıkartırsa mecbur açık liseye geçeceğim. O yüzden merak edip sordum.Açık lise sınavlarına yaşlı kişilerde girdiği için mecburen sınavları kolay yapmak zorundalar bu yüzden bende bundan faydalanarak ortalamamı yükseltmek istiyorum zaten özel bir sebebten dolayı açık liseye geçtim ama sizin özel bir sebebiniz yoksa geçmenizi pek tavsiye etmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.