Açık lise kayıtlarını kaçırdım

pappslone_99

Decapat
Daha fazla  
Temmuz'un başında internette bakarken kayıtların temmuz ve ağustos arası olacağını yazıyordu, net bir tarih belli değildi. 12. sınıfa geçeceğim ve ailem beni dershaneye yazdıracaktı. Onlara da kayıtların daha başlamadığını söylüyordum. Fakat bugün aklıma geldi bir bakayım dedim ve kayıtların 16 Mayıs - 23 Haziran arası olduğunu gördüm. Abim geçen sene ağustos'ta geçmişti. Nasıl oluyor da 23 Haziran'da bitiyor onu anlamış değilim. Bu konuyu aileme nasıl açıklayabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdir? 🙁

Eylülde tekrar açılacak. Her sene aşağı yukarı böyle. Haziran ortası kapanıp ağustos sonu, Eylül başı açılır.
Okul açılma/açıldığı zamanlar civarlarında kayıtlar oluyor diye hatırlıyorum.
Acaba üniversite içinde aynı şey mi geçerli? YKS sonuçları 4 gün sonra açıklanacak ama Google'a yazdığım zaman mart ayında başvurular bitmiş olarak gözüküyor, kafam karıştı.

Acaba üniversite içinde aynı şey mi geçerli? YKS sonuçları 4 gün sonra açıklanacak ama Google'a yazdığım zaman mart ayında başvurular bitmiş olarak gözüküyor, kafam karıştı.

Açık öğretim için soruyorsanız bilmiyorum tam olarak bilgim yok gibi, ilçenizde ki halk eğitim merkezini arayıp bilgi istemeyi deneyebilirisiniz sanırım dediğim gibi ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı