Çözüldü Açık lise mezunu biri askerliğini tecil edebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Son düzenleme:
Çözüm
Hocam ben askerliği tecil ettirdim 1 yıl 7 ay ettiler şimdi ben tekrardan tecil ettirebiliyor muyum acaba 3 yıl hakkınız mevcut dediğiniz için kafama takıldı.
22 yaşını geçmemek kaydıyla 3 yıl hocam resmi siteye göre. Kaç yaşındasınız?

Burada da aynı durumu yaşayan ve tecil sağlayan bir Süpervizör'ümüz mevcut. @emircanunlts Durumu yaşamış biri olarak siz de doğrulayabilirseniz seviniriz.

20 yaşındayım.
E-Devlet üzerinden mi sağladığınız işlemi? Dediğiniz sürede 22 yaşını dolduruyor musunuz? Lise ilişiğinizin bittiği tarihten itibaren toplam 3 yıl ayrıca tecil tarihinden itibaren değil.

Burada da aynı durumu yaşayan ve tecil sağlayan bir süpervizör'ümüz mevcut. @emircanunlts durumu yaşamış biri olarak siz de doğrulayabilirseniz seviniriz.

e-Devlet üzerinden mi sağladığınız işlemi? Dediğiniz sürede 22 yaşını dolduruyor musunuz? Lise ilişiğinizin bittiği tarihten itibaren toplam 3 yıl ayrıca tecil tarihinden itibaren değil.

Askerlik şubesine gidip tecil ettirdim hocam.

Askerlik şubesine gidip tecil ettirdim hocam.
İyice baktım ve dediğim gibi, lise ilişiği kesildiği tarihten itibaren 22 yaşını doldurmamış olmak kaydıyla 3 yıl boyunca tecil edilebiliyor askerlik. Siz de 20'nizin birkaç ayını geçirdiğinize göre 22 olana kadar tecillenmiş gibi duruyor.

@ufuk.teyeu sizin soru işaretleriniz giderildi mi hocam?

İyice baktım ve dediğim gibi, lise ilişiği kesildiği tarihten itibaren 22 yaşını doldurmamış olmak kaydıyla 3 yıl boyunca tecil edilebiliyor askerlik. Siz de 20'nizin birkaç ayını geçirdiğinize göre 22 olana kadar tecillenmiş gibi duruyor.

@ufuk.teyeu sizin soru işaretleriniz giderildi mi?

@ufuk.teyeu sizin soru işaretleriniz giderildi mi hocam?

Peki garanti bir şey mi, ertelenebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı