Açık Lise Önerilir Mi?

Fatih Çakmak

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün bildiğiniz gibi lisenin ilk günüydü. Benim gittiğim lise ticaret meslek lisesi. Hiç beklediğim gibi olmadı, ortam yok, arkadaş ilişkileri filan hiçbir şey düzgün değil. Tabi ilk gün olur böyle şeyler diyeceksiniz ama okul gerçekten kötü. Tabi puan'a göre bi okul sonuçta puanım o kadar iyi değildi. Neyse sizce açık lise okumalı mıyım ? Yanı okulu pek sevemedim, alışamadım orta okulda geldiğim gün alışmıştım fakat lisede iş değişiyormuş, hiç beklemezdim. Açık lisenin avantajı ve dezavantajı nelerdir, hala kayıtlar devam ediyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam gibi çalışacaksan git. Bir buçuk sene sonra Ygs-Lys sınavına girme şansın oluyor takılmadan geçersen. Artıları çak. Ama bir dershane şart. Dershanede Ygs-Lys'ye hazırlanırsın. Zaten açık lise soruları kek. Ortalamanı yüksek tutarsın, rahatına bakarsın. Önerilir. Çalışmak kaydıyla. Yatana hiç bir yerde ekmek yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı