Kaan Hawk Centipat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Açık liseye yeni kayıt oldum, Aralık'taki sınav için giriş belgesini almaya çalışıyorum fakat, "Belirtilen dönemde e-sınav randevusu bulunmamaktadır." yanıtını alıyorum. 8 zorunlu dersim var. 21-22 Aralıktaki sınava katılabiliyor muyum? Dosya Ekleri sfsfsa.PNG 13,2 KB · Görüntüleme: 95 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024
Açık liseye yeni kayıt oldum, Aralık'taki sınav için giriş belgesini almaya çalışıyorum fakat, "Belirtilen dönemde e-sınav randevusu bulunmamaktadır." yanıtını alıyorum. 8 zorunlu dersim var. 21-22 Aralıktaki sınava katılabiliyor muyum?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.535 Makaleler 5 Çözümler 34 27 Kasım 2024 #2 Herkeste öyle hocam düzeltirler muhtemelen. Artı 0 Eksi
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.470 Makaleler 65 Çözümler 1.035 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 Sınava son bir hafta kala deneyin, daha 20 gün var sınava. Hata vermesinin sebebi budur, daha giriş yerleri tam olarak belli değildir. @Kaan Hawk, sorun çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız? Son düzenleme: 4 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Sınava son bir hafta kala deneyin, daha 20 gün var sınava. Hata vermesinin sebebi budur, daha giriş yerleri tam olarak belli değildir. @Kaan Hawk, sorun çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız?
KS KS Kaan Hawk Centipat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: Sınava son bir hafta kala deneyin, daha 20 gün var sınava. Hata vermesinin sebebi budur, daha giriş yerleri tam olarak belli değildir. @Kaan Hawk, sorun çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aynı. Artı 0 Eksi
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: Sınava son bir hafta kala deneyin, daha 20 gün var sınava. Hata vermesinin sebebi budur, daha giriş yerleri tam olarak belli değildir. @Kaan Hawk, sorun çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aynı.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.470 Makaleler 65 Çözümler 1.035 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #5 @Kaan Hawk, anlıyorum. O halde sistemsel hata olduğu kesinleşti. Sınava son 3-4 gün kala tekrar denersiniz. Artı 0 Eksi
@Kaan Hawk, anlıyorum. O halde sistemsel hata olduğu kesinleşti. Sınava son 3-4 gün kala tekrar denersiniz.