Açık lise sınavlarına nasıl çalışır?

ILoveMaju09

Centipat
Selamlar sevgili forum üyeleri,

Ben lise 12. sınıfta okumayıp açık liseye geçmeyi tercih ettim. Belirli sebeplerden dolayı geçen yıl sınavlardan geçemedim. Ancak bu yıl geçebildim ve 21 Aralık'ta dört adet sınavım var: İnkılap tarihi, din kültürü, İngilizce ve edebiyat.

Şu an hiçbir şey bilmiyorum ve henüz çalışmaya başlamadım. Kredim geçmiş durumda. Eğer edebiyat dersinden geçersem diğerlerinden de otomatik olarak geçeceğim yönünde bir duyum aldım.

Benim gibi açık lise okuyup bitiren arkadaşlar varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ne yapacağımı, nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Sınav ortamı nasıl oluyor? Test mi, kaç soru var, zorluk seviyesi nedir? Hangi konular çıkacak, bütün kitaptan mı sorumlu olacağız?

Aklım çok karışık. İki hafta içerisinde bir şeyler yapmaya başlamam gerek. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Çıkmış sorular üzerinden gidebilirsiniz, sınavları o kadar zor olmuyor ve bir dersten "üç" sınav kalırsanız da o dersten muaf oluyorsunuz. Krediniz de zaten yetiyormuş. Sadece OBP açısından olumsuz etkisi olur da hiçbir zaman karamsarlığa kapılmayın, soruları cidden o kadar zor değil.

Çıkmış sorular üzerinden gidebilirsiniz, sınavları o kadar zor olmuyor ve bir dersten "üç" sınav kalırsanız da o dersten muaf oluyorsunuz. Krediniz de zaten yetiyormuş. Sadece OBP açısından olumsuz etkisi olur da hiçbir zaman karamsarlığa kapılmayın, soruları cidden o kadar zor değil.
Yanıtınız için teșekkür ediyorum tekte temizinden halledip köșeme çekilmek istiyorum etrafımda çok açıktan okuyan arkadașım olmadığı için buradan detaylı bilgi almak istedim dediğiniz gibi çıkmıș sorulara göz atıcağımm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı