Açık Lise ve Anadolu Lisesi diploması fark eder mi?

klusive12

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben İsviçre de doğdum büyüdüm ama şu anda lisemi Türkiye de okuyorum. (çifte vatandaşım. İsviçre de oturma iznim, okuma iznim vs hepsi var. soracağım soruda sonradan sormayın diye söylemek istedim.) Bugün bir haber aldım ve Türkiye de lise diplomam olursa İsviçre de üniversiteye sınavsız bir şekilde alınabileceğim söylendi ama diploma hakkında detaylı bilgi verilmedi. Sorumu soracak olursam: Şu anda lise 2 okuyorum ve hem dil hem yazılım vs. öğrenirken okul beni zorluyor açıkçası bu yüzden açık liseye geçmek istiyorum ama açık lise diploması ile Anadolu lisesi diploması fark eder mi? Bana sorun çıkarır mı İsviçre de? bunları merak ediyorum bilen ve cevaplayacak olan olursa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsviçre bayrağı on numara pp olmuş hocam, kanıksamışsınız. Sorunuza gelecek olursak Almanya kabul etmiyormuş, iyi araştırmanızda fayda var.

Üniversite bile etmiyor lise hiç etmez. Bu ülkedeki üniversiteler bile dünya çapında ilk 500'de değil o yüzden etmiyor. Sen CV'ne dolduracak yetenek koymazan bir manası yok.

Öncelikle merhaba. Ben İsviçre de doğdum büyüdüm ama şu anda lisemi Türkiye de okuyorum. (çifte vatandaşım. İsviçre de oturma iznim, okuma iznim vs hepsi var. soracağım soruda sonradan sormayın diye söylemek istedim.) Bugün bir haber aldım ve Türkiye de lise diplomam olursa İsviçre de üniversiteye sınavsız bir şekilde alınabileceğim söylendi ama diploma hakkında detaylı bilgi verilmedi. Sorumu soracak olursam: Şu anda lise 2 okuyorum ve hem dil hem yazılım vs. öğrenirken okul beni zorluyor açıkçası bu yüzden açık liseye geçmek istiyorum ama açık lise diploması ile Anadolu lisesi diploması fark eder mi? Bana sorun çıkarır mı İsviçre de? bunları merak ediyorum bilen ve cevaplayacak olan olursa şimdiden teşekkür ederim.
Bu konularda resmi makamların iletişim birimlerine danışmanız daha net cevap almanızı sağlar. Bir telefon ile yada yüz yüze görüşmeyle bilgi almanızda fayda var.

Bu konularda resmi makamların iletişim birimlerine danışmanız daha net cevap almanızı sağlar. Bir telefon ile ya da yüz yüze görüşmeyle bilgi almanızda fayda var.

Aynen öyle pazartesi günü konsolosluk aracılığı ile yardım almayı planlıyorum ancak meraktan sormak istedim.

Üniversite bile etmiyor lise hiç etmez. Bu ülkedeki üniversiteler bile dünya çapında ilk 500'de değil o yüzden etmiyor. Sen cv'ne dolduracak yetenek koymazan bir manası yok.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı