SwungUmutCan
Decapat
Öncelikle merhaba 8. sınıfı yeni bitirip çok kötü bir okulda eğitim aldığım ve biraz da ortamdan etkilenerek kendimi bayağı fazla bir şekilde bozdum ve LGS sınavından 260 gibi düşük bir puan aldım ve seçimimde maalesef meslek lisesi seçtim motor üzerine kurulu bir lise açıktan okumayı planlarken birden MEB yeni karar alınca geçemedim ve şu an daha hiç liseye gitmedim kaydım okulda devamsızlığım işleniyor fakat bu açık liseye geçme konusunda milli eğitime gidip herhangi bir şey yapabilir miyiz diye sorduğumda bir sene okulda kalırsan bu bahane ile açığa geçebilirsin dediler ve aynı zamanda pilot olma hayalim var ve bunu kesinlikle gerçekleştirmek istiyorum kafam bir hayli karışık hem açığa geçip geçmeme kararında kararsızım hem de eğer açığa geçip dershaneye yazılırsam iyi bir şekilde kendimi iki yöndende geliştirebilir miyim yakın çevremden bazıları 11. sınıfta geç gibi şeyler diyor ve bu benim kafamı sahada fazla bulandırıyor ne yapacağım hakkında fikrim yok iyi bir üniverste kazanmak istiyorum ilgi alanlarım motor ve teknoloji ikisini de sıkılmadan yapabilirim kendime güveniyorum fakat matamatiğim berbat ötesi ciden berbat bir mecazi anlam olarak değil kafam 7. ve 8. sınıfta hiçbir konuyu almadı üstelik şu ana kadar hemen hemen 9 tane okul değistirdim yani her sene farklı bir okuldaydım kiminde taşınma gibi şeylerden kimindede ortam bozukluğundan dolayı 7. sınıftan bu yana fen dışında hiçbir şey anlamadım ve bilmiyorum matamatik sınav notum 5 evet gerçek anlamda 5 sadece ismimi yazıp bırakmıştım çünkü hiçbir konuyu bilmiyorum ve anlamıyordum bunları göz önünde bulundurarak ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden buraya geldim ve sizden fikir istiyorum bana yardımcı olursanız kafamdan büyük bir yük almış olacaksınız gerçekten.
Son düzenleyen: Moderatör: