Peki kredi ne oluyor? Nasıl kredi toplanıyor? Sınıf nasıl geçiliyor?Kredi toplamakla ders geçmek aynı şey. Çok saçma demiş. Müşterisi azalmasın isteyen özel okul hocası gibi konuşmuş.
Tam ayrıntı bilmiyorum ama lisede normalde bazı derslerden ortalama ile geçebiliyorsun. Açık lisede de bu varsa hiçbir zararı yok. Bu olay yoksa aklıma gelen tek zararı bu.
Dün okulda toplantı vardı. Babam toplantıya gitti. Okuldaki çoğu öğrenci açık liseye geçiyor. Rehber hocası da bu konuyu konuşmuş. Rehber hocası açık lise zordur demiş. İşte kredi falan toplamak çok zor demiş. Siz ne düşünüyorsunuz?
@333365
Dün okulda toplantı vardı. Babam toplantıya gitti. Okuldaki çoğu öğrenci açık liseye geçiyor. Rehber hocası da bu konuyu konuşmuş. Rehber hocası açık lise zordur demiş. İşte kredi falan toplamak çok zor demiş. Siz ne düşünüyorsunuz?
@333365
Lisenin tamamını açıktan okuyacaklar için normal okuldan kolay sayılmaz. Ancak son yıl geçenler için inanılmaz basit. Çoğunlukla mezuniyet şartı olan 170 krediyi tamamlamış olarak giriyorlar, zorunlu dersleri (Türk Dili ve Edebiyatı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, kendi seçeceğiniz yabancı dil) tamamlayıp mezun oluyorlar.
Ben bunun açıklamasını sana birçok kez yaptım. Anlamıyorsan da üzgünüm ama benim yapabilecek bir şeyim yok. Rehber hocası öğrenci kaybetmemek için konuşmuş bildiğin.
Hocam bu olay açık öğretimde yok. Bir dersten "3" sınav kalınması durumunda muaf olunuyor ancak o dersin kredisi alınamıyor. Zaten kalacak kadar zor olmuyor sınavları, bunu sen de biliyorsundur. Problem oluşturacağını sanmam o yüzden.Bu olay yoksa aklıma gelen tek zararı bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.