Açık lisede 9'dan daha az ders seçenler e-sınava mı girmek zorunda?

Vallahi dönem konusunu bende bilmiyorum, belki sadece kalan zorunlu dersleri vermeye yarıyordur. Saçma sapan iş yapıyorlar.

Sayılmıyormuş, mezun senesi bana hayırlı olsun.

Hocam geçmiş olsun. Sizin YKS ve üniversite güme gitti gibi.

Öyle oldu maalesef, 900₺ de verdim o kadar, demek istediğim çok şey var da demeyeceğim, hayırlısı olsun artık.

Zannetmiyorum zira kitapçık harici cevap anahtarı ve sınav giriş belgeleri her türlü basılıyor zaten. Herkesin e-sınav'a giremeyeceğini düşünürsek çok bir etkisi olmuyor kağıt tasarrufunda.

Ben 1 tane daha dümenden seçmeli ders seçip kağıttan sınava gireceğim. Bu e-sınav işini çözemedim, karıştırmaya gerek yok. @333365 hocam sizin bir fikriniz var mı?

Sınav giriş belgesini siz kendiniz çıkartıyorsunuz devlet ekstradan optik form ve kitapçık masrafı olmasın diye yapmıştır.

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam sizin bir fikriniz var mı?

Normalde böyle uygulama yoktu, yeni gelmiş. İbare de açık aslında. 9 ve daha az ders seçiyorsanız, elektronik sınava gireceksiniz. Elektronik sınavın da bir farkı yok aslında. Gene aynı sınav. Sadece bilgisayar üzerinden gireceksiniz.

Normalde böyle uygulama yoktu, yeni gelmiş. İbare de açık aslında. 9 ve daha az ders seçiyorsanız, elektronik sınava gireceksiniz. Elektronik sınavın da bir farkı yok aslında. Gene aynı sınav. Sadece bilgisayar üzerinden gireceksiniz.
Hocam normalde farketmezdi ama yanlış bir şey yaparım sınav geçersiz olur vs. diye riske atmamak için 1 tane dümenden seçmeli ders seçip öyle yazılı sınava girmek istiyorum. Çünkü e-Sınav'da bir hata yaparsam ve sınavım geçersiz olursa geç mezun olacağım, dolayısıyla üniversiteye gidemeyeceğim. Siz ne düşünüyorsunuz? 1 tane seçmeli ders seçip yazılı sınava girilir mi? Hangi seçmeli dersi seçmeliyim sizce aşırı kolay olacak?

@hogwartscanavarı, 1 tane seçmeli ders seçip öyle girin. Temel dini bilgiler varsa onu seçebilirsiniz, kolay olur. Seçmeli derslerden hangisi vardı? Belirtir misiniz?
Şu an ders seçim ekranı açık olmadığı için göremiyorum ama genel olarak aklımda kalanlar şunlar. Seçmeli çağdaş türk dünya tarihi, seçmeli demokrasi ve insan hakları, seçmeli peygamberimizin hayatı, seçmeli sosyoloji ve seçmeli psikoloji. Bunlardan en kolayı seçmeli peygamberimizin hayatı olur sanırım. Veya sosyoloji.

Cimer cevabı 🙃:
Screenshot_2025-05-03-12-11-04-18_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Şimdide 1 günle kaybettik.
Screenshot_2025-05-03-12-07-30-87_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı