Açık lisede bir puan eksikken mezun olunabilir mi?

Leoon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, YKS 2025'e girmek istiyorum, açık lisedeyim. Mart'ta 2. dönem sınavları olacak. Hesaplamalarıma göre 169 kredide kalıyorum, açık lise bitirme kredisi 170. 1 puanı nasıl temin edebiliriz? YKS 2025'e girebilmem için bu sorun yüzünden bir sene beklemem değil mi? Bir şekilde halledebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mezun olmak için puanı tamamlamanız gerekiyor. YKS'ye girmek için puanı tamamlamanıza gerek yok. Sınava girersiniz, sonrasında mezun olup üniversitenize yerleşirsiniz.

Merhaba, YKS 2025'e girmek istiyorum, açık lisedeyim. Mart'ta 2. dönem sınavları olacak. Hesaplamalarıma göre 169 kredide kalıyorum, açık lise bitirme kredisi 170. 1 puanı nasıl temin edebiliriz? YKS 2025'e girebilmem için bu sorun yüzünden bir sene beklemem değil mi? Bir şekilde halledebilir miyiz?

170 kredinizin olması lazım. Temmuz ayında 3. dönem sınavları var ona katılarak mezun olabilirsiniz, ha o da olmazsa sene sonu üniversite kazananlar için eylül ayında ek sınav yapılıyor. Ona katılarakta mezun olursunuz yani YKS 25'e girip üniversite kazanabilirsiniz evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı