Açık lisede ders seçmeyi unuttuktan sonra ne yapılabilir?

samet190

Hectopat
Daha fazla  
AÖL ders seçmeyi unuttum ne yapmalıyım? Parayı yatırdım ama ders seçmeyi unuttum. Dönemi geçebilecek miyim? Sınav senem.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-05 234113.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-05 234113.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 154
Ders seçme bitmedi ki daha. Hala seçebilirsiniz. Seçemezseniz otomatik seçiyor zaten.

Hata veriyor seçme ekranında iptal edilmiştir yazıyor.

Ders seçme bitmedi ki daha. Hala seçebilirsiniz. Seçemezseniz otomatik seçiyor zaten.

Tamam düzeldi hata çok korktum bir an.

Bir şey daha soracağım eğer edebiyat hariç diğer dersleri geçemezsem kalır mıyım?

Hata veriyor seçme ekranında iptal edilmiştir yazıyor.

Tamam düzeldi hata çok korktum bir an.

Bir şey daha soracağım eğer edebiyat hariç diğer dersleri geçemezsem kalır mıyım?
Açık lisede kalma yok ki. Kredin 170i geçmesi lazım mezun olabilmek için.

O geçti zaten. Geçen dönem yabancı dilden kaldım bu dönem tekrar zorla sokuyor sınava bu dersi vermek zorunda mıyım?
Dostum edebiyat hariç, aynı dersten 3 defa kalırsan muaf tutulursun ve o dersten bir daha sınava girmezsin. Muaf kaldığın dersten kredi almazsın.

Önceliğin zorunlu dersler olsun. Onları verdikten veya muaf tutulduktan sonra başarılı olduğun bir dersleri alarak kredi kazanabilirsin.

45 almak zorundasınız. Yoksa mezun olamazsınız.

Tamam mecbur çalışacağım sınava. Tamamdır teşekkürler.

Dostum edebiyat hariç, aynı dersten 3 defa kalırsan muaf tutulursun ve o dersten bir daha sınava girmezsin. Muaf kaldığın dersten kredi almazsın.

Önceliğin zorunlu dersler olsun. Onları verdikten sonra başarılı olduğun bir dersleri alarak kredi kazanabilirsin.

3 kere kalacak kadar vaktim yok 2 kere kalabilirim en fazla ama buna rağmen mezun olabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı