Ders seçme bitmedi ki daha. Hala seçebilirsiniz. Seçemezseniz otomatik seçiyor zaten.
Ders seçme bitmedi ki daha. Hala seçebilirsiniz. Seçemezseniz otomatik seçiyor zaten.
Açık lisede kalma yok ki. Kredin 170i geçmesi lazım mezun olabilmek için.Hata veriyor seçme ekranında iptal edilmiştir yazıyor.
Tamam düzeldi hata çok korktum bir an.
Bir şey daha soracağım eğer edebiyat hariç diğer dersleri geçemezsem kalır mıyım?
Açık lisede kalma yok ki. Kredin 170i geçmesi lazım mezun olabilmek için.
Evet vermek zorundasınız. 3 kere ard arda kaldı iseniz muaf oluyorsunuz.O geçti zaten. Geçen dönem yabancı dilden kaldım bu dönem tekrar zorla sokuyor sınava bu dersi vermek zorunda mıyım?
Evet vermek zorundasınız. 3 kere art arda kaldı iseniz muaf oluyorsunuz.
45 almak zorundasınız. Yoksa mezun olamazsınız.1 kere kaldım 2. kez kalacağım bu sene ama 3. ye seneye sarkıyor ama bu sene benim sınav senem. Nasıl yapacağım yani 50 almak zorundayım sınavdan öyle mi?
Dostum edebiyat hariç, aynı dersten 3 defa kalırsan muaf tutulursun ve o dersten bir daha sınava girmezsin. Muaf kaldığın dersten kredi almazsın.O geçti zaten. Geçen dönem yabancı dilden kaldım bu dönem tekrar zorla sokuyor sınava bu dersi vermek zorunda mıyım?
45 almak zorundasınız. Yoksa mezun olamazsınız.
Dostum edebiyat hariç, aynı dersten 3 defa kalırsan muaf tutulursun ve o dersten bir daha sınava girmezsin. Muaf kaldığın dersten kredi almazsın.
Önceliğin zorunlu dersler olsun. Onları verdikten sonra başarılı olduğun bir dersleri alarak kredi kazanabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.