A Ahmet00099 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 Yeterli bilgi bulamadigim icin tekrar yaziyorum. Bugün son gun oldugu icin sadece ucret yatirdim ama halk egitim merkezzine gitmedim. Gitmeme gerek olmadigini soylemislerdi gecen sefer gittigimde. Şu an sadece beklemem mi lazim? bekliyorum yardimlarinizi arkadaslar Son düzenleme: 5 Şubat 2025
Yeterli bilgi bulamadigim icin tekrar yaziyorum. Bugün son gun oldugu icin sadece ucret yatirdim ama halk egitim merkezzine gitmedim. Gitmeme gerek olmadigini soylemislerdi gecen sefer gittigimde. Şu an sadece beklemem mi lazim? bekliyorum yardimlarinizi arkadaslar
Emin0051 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #2 Ahmet00099 dedi: Yeterli bilgi bulamadigim icin tekrar yaziyorum. Bugün son gun oldugu icin sadece ucret yatirdim ama halk egitim merkezzine gitmedim. Eki Görüntüle 2416505 Gitmeme gerek olmadigini soylemislerdi gecen sefer gittigimde. Şu an sadece beklemem mi lazim? bekliyorum yardimlarinizi arkadaslar Genişletmek için tıkla... ücret yatırdıysan akşama doğru yapılır Artı 0 Eksi
Ahmet00099 dedi: Yeterli bilgi bulamadigim icin tekrar yaziyorum. Bugün son gun oldugu icin sadece ucret yatirdim ama halk egitim merkezzine gitmedim. Eki Görüntüle 2416505 Gitmeme gerek olmadigini soylemislerdi gecen sefer gittigimde. Şu an sadece beklemem mi lazim? bekliyorum yardimlarinizi arkadaslar Genişletmek için tıkla... ücret yatırdıysan akşama doğru yapılır