Çözüldü Açık lisede kredi ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Chaizeszz

Hectopat
Daha fazla  
Açık liseye geçtim fakat birkaç şeyi bilmiyorum kredi ne demek? Sınavlar paralı mı? Şu an aklıma başka bir şey gelmedi ama şu an aklımda olanlar bu ve aol.meb.gov.tr'de ki hesabımın şifresini değişemiyorum neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açık lisede kredi sistemi vardır ve başarılı olduğunuz dersler için kredi alırsınız. 170 kredi, 8 dönem zorunluluğu ve ortak dersinizin kalmaması gibi şartları sağladığınızda, mezun oluyorsunuz. Sınavları da paralı ve hesap şifrenizi değiştiremiyorsanız, ilinizdeki en yakın halk eğitim merkezine gidip o konuda yardım alabilirsiniz.
Açık lisede kredi sistemi vardır ve başarılı olduğunuz dersler için kredi alırsınız. 170 kredi, 8 dönem zorunluluğu ve ortak dersinizin kalmaması gibi şartları sağladığınızda, mezun oluyorsunuz. Sınavları da paralı ve hesap şifrenizi değiştiremiyorsanız, ilinizdeki en yakın halk eğitim merkezine gidip o konuda yardım alabilirsiniz.

Çözüm
Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı