Bu konuyuda tam olarak öğrensem iyi olur 4 zorunlu ders var diye biliyorum İngilizce inkılap din edebiyat diye edebiyat haricinde ki derslerden geçemeyince muaf sayılıyorduk
Bu konuyuda tam olarak öğrensem iyi olur 4 zorunlu ders var diye biliyorum İngilizce inkılap din edebiyat diye edebiyat haricinde ki derslerden geçemeyince muaf sayılıyorduk
Sizin kastettiginiz şey farklı sanırım o zaman bu dersleri biliyorum girince geçemezsek bile 3 kere muaf olunuyor bu derslerin haricinde bide baska zorunlu dersler mi oluyor muaf sayılmadığımiz
Sizin kastettiginiz şey farklı sanırım o zaman bu dersleri biliyorum girince geçemezsek bile 3 kere muaf olunuyor bu derslerin haricinde bir de baska zorunlu dersler mi oluyor muaf sayılmadığımiz
Ben anlamadım ya. Benim bildiğim zorunlu dersler ing inkılap din muaf olunabilecek dersler edebiyattan bir tek muaf değiliz. Onu vermek zorundayız onun haricindeki derslerde mi edebiyat gibi muaf olunmuyor?
Açık konuşayım, AÖL'de de seçmeli Türk dili ve edebiyatı var, normal edebiyat dersi de var ancak ikisini bir tutarlar mı bilmiyorum. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım çünkü. Onlar da kredi hesaplamasına dahil edilir ancak eğer seçmeli olarak gördüysen normal Edebiyat'ı karşına umarım zorunlu olarak çıkarmazlar.
Hocam bir arkadaş artık AÖL'de muafiyet durumunun kalktığını söyledi benim bildiğim edebiyat haricindeki derslere 3 kere girip geçemeyince muaf sayılıyorduk. Böyle değil mi? Zorunlu derslerim varsa onlardan da aynı şekilde muaf olabiliyorduk diye biliyorum. Yanlış mi bilgim var?
@Ylnc doğru biliyorsunuz da o muafiyet durumunun kalktığını söyleyen arkadaşınız resmi bir kaynak attı mı? Ben resmi açıklama göremedim çünkü eğer muafiyet durumu kaldırılsaydı haberim olurdu.