Arkadaşlar ben ilk dönemi örgün eğitimde okudum şubatın 2'sinde açığa geçtim. İlk defa sınavlara gireceğim. Kredi mantığını daha tam kavrayamadım. Resmini aşağıya ekledim. Yani benim mezun olmam için 170 krediye ihtiyacım var ve benim şu anki kredim 209 mu demek oluyor? Sadece zorunlu derslere mi girmem gerekiyor? Eğer öyleyse seçtiğim seçmeli derslere girmesem de olur mu?
Önümüzdeki sınavlar 16-17 mart da olucak,Açık öğretim lisesi sitesinden öğrenebilirsiniz süreçleri,veya aratıp da öğrenebilirsiniz.26 gün 11 saat var şuanda.
Önümüzdeki sınavlar 16-17 mart da olucak,Açık öğretim lisesi sitesinden öğrenebilirsiniz süreçleri,veya aratıp da öğrenebilirsiniz.26 gün 11 saat var şuanda.
Edebiyat dersi hariç diğer derslerden üç kere girip başarısız olursan muaf oluyorsun ama Edebiyat dersi muaf etmiyor onu mutlaka vermen lazım.45 Alınca geçiyorsun.
Edebiyat dersi hariç diğer derslerden üç kere girip başarısız olursan muaf oluyorsun ama Edebiyat dersi muaf etmiyor onu mutlaka vermen lazım. 45 Alınca geçiyorsun.