Arkadaşlar lise son sınıfım açığa geçtim 4 sınav var 2 tanesinden geçtim( edebiyat inkılap) 2 tanesinden kaldım(ing din) bu sınavların telafisi gibi geçmek için bir sınav olacak mı? Olacaksa ne zaman? Eğer olmayacak ise benim mezun olmamı bu etkiler mi? Aklıma takılan asıl şey şu üniversite sınavı Haziran sonu o zamana kadar mezun olamazsak sınava giremez miyiz?
Hayır, telafi sınavı olmuyor. İkinci dönem tekrardan sınava girip o dersi alacaksınız ve mezun olamasanız da engel değil. Sene sonuna kadar mezun olmanız bekleniyor ve Temmuz'da 3. dönem sınavı, yaparlarsa da Eylül'de ek sınavlar oluyor. O zamana kadar çoktan bitirirsiniz, dert etmeyin.
Hayır, telafi sınavı olmuyor. İkinci dönem tekrardan sınava girip o dersi alacaksınız ve mezun olamasanız da engel değil. Sene sonuna kadar mezun olmanız bekleniyor ve Temmuz'da 3. dönem sınavı, yaparlarsa da Eylül'de ek sınavlar oluyor. O zamana kadar çoktan bitirirsiniz, dert etmeyin.