Açık lisede verilmesi gereken derslere nasıl çalışılır?

• Konuyu başlatan 521071
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.367

521071

Hectopat
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam umarım görürsünüz çok stresliyim bana bu konuda yardım edin.

Benim açık lisede vermem gereken 4 ders var.

Edebiyat 8 İngilizce 8 inkılâp 8 Din 8

Kredi konusunda sıkıntı yok 175 çünkü.

4 dersi verip mezun olacağım.

Ancak bu dersleri nereden çalışacağımı bilmiyorum? Bir de açık lise sitesinde her dönemde çıkmış sınav soruları var ya 1.dönem, 2.dönem ve 3.döneme göre daha zor sorulmuştu ben her dersten 1 sınava gireceğime göre neden 3 tane edebiyat İngilizce din ve inkılâp 8 dersleri vardı onu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Öncelikle sorununuzu tam anlayamadım ama dilim döndüğünce anlatmak isterim. Öncelikle biliyorsunuz ki 1, 2 ve 3. dönem sınavları yapılıyor açık öğretimde ve sorular hep birbirinin benzeri çıktığı için üç döneme de çalışılmasını tavsiye ediyoruz. Açık lisenin kitaplarını da aldıysanız kitaplarında tema değerlendirme soruları gibi bir şeyler oluyor. Oraya da çalışmanızı tavsiye ederim. Oradan da çıkabiliyor. Onun dışında yapılabilecek bir şey maalesef yok.

Merhaba,
Öncelikle sorununuzu tam anlayamadım ama dilim döndüğünce anlatmak isterim. Öncelikle biliyorsunuz ki 1, 2 ve 3. dönem sınavları yapılıyor açık öğretimde ve sorular hep birbirinin benzeri çıktığı için üç döneme de çalışılmasını tavsiye ediyoruz. Açık lisenin kitaplarını da aldıysanız kitaplarında tema değerlendirme soruları gibi bir şeyler oluyor. Oraya da çalışmanızı tavsiye ederim. Oradan da çıkabiliyor. Onun dışında yapılabilecek bir şey maalesef yok.
Tamam hocam sağolun.

Sormak istediğim diğer soru şuydu.

Demiştiniz ya çıkmış soruları çözün diye
Bende çözdüm ancak 1 dönem soruları diğer dönemlere göre daha zor bunun nedenini merak etmiştim birde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı