11. sınıfım 2. dönem açığa geçeceğim açık lise sistemi nasıl işler, artıları ve eksileri nelerdir?
11. sınıfım 2. dönem açığa geçeceğim açık lise sistemi nasıl işler, artıları ve eksileri nelerdir?
2. Dönem kayıtları Şubat ayında Aralık ayı sınavları nasıl olur ? birde 2. Dönem geçtiğimde 1 dönemde 2 dönem (5. ve 6. Dönem) vermek mümkün müdür?Merhaba, ben açık lise öğrencisiyim. Açık liseye geçtiğinizde ders seçme yapmanız gerekiyor.
Sonra halk eğitim merkezine gidip kitap alıyorsunuz. Gerisi ise ders çalışıp Aralık, Mart ve Temmuz aylarında yapılacak sınavlara hazırlanmak. Detaylar için bağlantıyı inceleyin.
![]()
2.dönem kayıtları Şubat ayında aralık ayı sınavları nasıl olur?
Bir de 2.dönem geçtiğimde 1 dönemde 2 dönem (5. ve 6. Dönem) vermek mümkün müdür?
Görüşmede 2. Dönem şubat ayında kayıt olabileceğim ve 2 dönem birden verebileceğim söylendi ama ?Sınav 21 Aralıkta yüz yüze yapılacak. Ayrıca açık lisede baraj puan 50 oldu.
Hayır, öyle bir şey duymadım.
Görüşmede 2. Dönem şubat ayında kayıt olabileceğim ve 2 dönem birden verebileceğim söylendi ama?
Rica etsem anlatabilir misiniz nasıl olmuştu sizin ?Doğru hocam dalgınlıktan yanlış söylemişim. Bende o şekilde olmuştum.
Rica etsem anlatabilir misiniz nasıl olmuştu sizin?
Yani 2 dönem birden vermiş oldun örgün eğitim mantığında, birde kayıt zamanı şubat olduğu için Aralık sınavına giremem galiba o sistem nasıl olur ?Hocam ben bir dönemde aralık, mart ve temmuz ayında sınavlarımı vermiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.