Rica ederizde. Giriş seviyesi bir anakart o bahsettiğin. Aorus daha iyi.eyvallah dostum Msı Pro X870e-p Wıfı buda o fiyatlarda neyse alicaz birini artık![]()
Eğer alacaksan dediğim gibi Aorus, Gaming, Gaming X, vs. serilerine bak. VRM termalleri daha iyi diğer emsallerine göre.düz olanı yükseklmis e olanı düşmüş hangisinde taksit yakalarsam gamingecesi önemli belki gelir beklicem
Neden olmasın? Olmamasında bir sıkıntı yok kardeşim. Zaten Aorus'a da, Gaming X'e de en kral işlemciyi taksan RTX 5080'i çok rahat besleyecektir. Kuşkun olmasın bu konuda.eyvallah da ileride 5080 alırsam yeterli olur mu acaba
Teşekkür ederim hocam bilgi için gigaya hiç bakmadım incelemedim o yüzden belki de soğuk geldi bana zaten kötü haber geldi PIN'i kirmisim gamingecesinde bir bakayim bu gece belki şansa biri düşer
Hocam sen hangisini aldın buraya kadar çıkmışken bunu alsan daha iyi olur dediğin anakart önerisi var mı?
Aorus düşüyor şu an X870e mi X870 mi sence 14 falan oldu gamingide taksit yapsam aynı şey
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.