Açık liseden MESEM'e geçilince kaçıncı sınıftan başlanır?

canocan2

Zeptopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar şu an açık lise okuyorum açık liseye 10. sınıfın 2. dönemi geçtim ve şu an MESEM'e geçmek istiyorum MESEM'e geçerken yaş sınırı sorumluluk dersi vs. var mı? Ve MESEM'e geçersem kaçıncı sınıftan başlarım?

@333365

Son düzenleyen: Moderatör:
10. sınıftan başlıyorsunuz.

Yanlış bilgi hocam. MESEM'de ustalık belgesi verildiği için 3 sene eğitim şartı var. Arkadaş isterse 12. sınıfta gitsin MESEM'e gene de 10. sınıftan başlıyor.

Emin misiniz hocam? Yanlışsa üstünü çizmem gerek. Kaynak gösterir misiniz tam emin olalım.

Emin misiniz hocam? Yanlışsa üstünü çizmem gerek. Kaynak gösterir misiniz tam emin olalım.
Hocam resmi olarak MESEM'in kaynağını bulamadım fakat ben kendim de geçtim 11. sınıfta geçtim sınıf tekrarına bırakıldım. İnternette aramayla bir kaç sonuç çıkıyor fakat resmi olarak MESEM'in yayınladığı bir yazı yok.

Hocam resmi olarak MESEM'in kaynağını bulamadım fakat ben kendim de geçtim 11. sınıfta geçtim sınıf tekrarına bırakıldım. İnternette aramayla birkaç sonuç çıkıyor fakat resmi olarak MESEM'in yayınladığı bir yazı yok.

Dediğim gibi açığa 10. sınıfın 2. dönemi geçtim 9'dan başlamam sanırım 11 veya 12 baslarsam bir ihtimal aradaki dönemleri için sorumluluk sınavına girer miyim?

Dediğim gibi Açığa 10. Sınıfın 2. Dönemi geçtim 9 dan başlamam sanırım 11 veya 12 baslarsam bir ihtimal aradaki dönemleri için sorumluluk sınavına girer miyim
Hocam 10. sınıftan başlarsınız. 9 veya 11 - 12. sınıftan başlatamazlar, çünkü ustalık belgesi alacağınız için 3 yıllık eğitim almanız gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı