Günde 8 saat ders ile ne anlayacağız biz!Tavsiye etmem dostum örgün eğitim kalitesi yerlerde. Hele okulun ders saatleri tam gün ise gün içinde kullanabileceğin hiç bir zamanın olmaz. Fakat tabii ki bu senin kararın.
Canım kredin kaç?
Tavsiye etmem dostum örgün eğitim kalitesi yerlerde. Hele okulun ders saatleri tam gün ise gün içinde kullanabileceğin hiçbir zamanın olmaz. Fakat tabii ki bu senin kararın.
Canım kredin kaç?
9. sınıfta kaldığını okumamışım. Krediler açıklandıktan sonra kredin 42'yi geçmezse 9. sınıftan başlayacaksın.1 sınava girdim şu an 19.
9. sınıfta kaldığını okumamışım. Krediler açıklandıktan sonra kredin 42'yi geçmezse 9. sınıftan başlayacaksın.
9. sınıfta kaldığını okumamışım. Krediler açıklandıktan sonra kredin 42'yi geçmezse 9. sınıftan başlayacaksın.
Verecektim, süremi bekledim.Diyelim 42 olmadı başka çaresi yok mu?
Bir de ben 1.dönem kaldım o derslere de gireceğim bir ara.
Cevap verir misin?
Verecektim, süremi bekledim.
Yani 10. sınıf 42 krediye denk geliyor. Yine de geç örgüne.
20-21 temmuzda vermedin sanırım o dersi. Yani dersleri verirsen kredi kazanıyorsun da eylülde örgün eğitim başlıyor zaten örgüne geçeceksen ne alaka?1.dönem kaldım ve 1.dönemki sınavlarim başarısız gözüküyor o sınavlara girince kredi kazanicak miyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.