Açık öğretimden örgün öğretime nasıl geçilir?

Ardabss

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim olayım biraz farklı hemen anlatayım.

Ben 11. sınıfa gidiyordum ilk dönem ortalamam 39 geldi 2. dönem ise devamsızlıktan kalmamak için açığa geçtim ve şimdi tekrardan 12. sınıfı örgün eğitimde okumak için halk eğitime gittim tasdikname alıp ilçe eğitim müdürlüğüne götürdüm başvuru şeklinde aldı biz seni haberdar edeceğiz dedi telefondan aramadılar 2 hafta geçti bende normalde geçen hafta gidecektim gidemedim yarın gideceğim sormaya bilgili biri varsa sorum şudur benim 144 açık öğretimde puanım vardı ben 12. sınıfa geçebilir miyim meraktan kafayı yemek üzereyim 11. sınıfı tekrardan okumak istemiyorum yeni bakanda geldiği için geçişler zorlaştırılmış 11. sınıfı örgünde okumak istemiyorum açıktan okurumda örgün eğitimde 12.den başlamak istiyorum puanım yeter mi biraz kafanızı karıştırarak anlatmış olabilirim kusura bakmayın hem heyecanlıyım hem de umutsuzu garip duygular içerisindeyim.(başvuru yaptıktan sonra bana bir şey toplanacak dedi geçip geçemediğine karar verilecek dedi)

Not: e-Okul uygulamasında 11. gözüküyorum hala ama internetten e-Okul'a giremiyorum böyle bir öğrenci yok AÖL (açık öğretim sitesi) e de giremiyorum tasdikname alan öğrencilerin giriş izni yoktur diyor arafta kaldım ya uygulamadaki gibi 11. de kaldım ya da daha güncellenmedi.

Bu arada yarın sormaya gideceğim ama yine de bilgili kişiler varsa diye sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin şuan sınıfınız daha belirlenmemiş büyük ihtimalle. Sınıfınız belirlendikten sonra ki bence 12. sınıftan örgün eğitime devam edersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı