Açık liseden örgüne geçişte sorumlu ders engeli olur mu?

samedx7

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim dönemim şu an 4, diğer sene eylül ayında 6 olacak, kredimde 100 olur ve dersim 15 tane kaldı dilekçe yazsam 12. sınıf olarak örgüne geçiş yapabilir miyim? Yaparsam eğer okulda sorun yaşar mıyım? Yani örgünde sorumlu dersin var filan derler mi?

evet almancadan sorumluluk sınavına girersin ayrıca mesela gittiğin okulda matematik 6 saat sen açıköğretimde 5 saat gördün matematikten de sorumluluğun oluyor

Nasıl yani atıyorum açık lisede Almanca yok gittiğim okulda var sorumlu olarak girmek zorunda mıyım?

Maalesef girmek zorundasınız. Size tavsiyem örgüne geçmeyin. Bende 12. sınıfım. Sınıfımın yarısı açığa geçmek istiyor. Elinizde çok büyük bir nimet var. Sınav senesinde bir de okuldaki sınavlarla kafanızı yormayın. Ekstra okulda insanı çok yoruyor

Evet Almanca'dan sorumluluk sınavına girersin ayrıca mesela gittiğin okulda matematik 6 saat sen açıköğretimde 5 saat gördün matematikten de sorumluluğun oluyor.

12'den başlarırmı ve geçtiğimde kaç sorumluluğum olur zorlanır mıyım çünkü son sene lise hayatı yaşamak istiyorum.

Maalesef girmek zorundasınız. Size tavsiyem örgüne geçmeyin. Bende 12. sınıfım. Sınıfımın yarısı açığa geçmek istiyor. Elinizde çok büyük bir nimet var. Sınav senesinde bir de okuldaki sınavlarla kafanızı yormayın. Ekstra okulda insanı çok yoruyor.

Geçme isteme sebebim lise hayatı hiç göremedim neredeyse o anı yaşamak ve anı olarak biriktirmek istiyorum mezuniyet filan.

emin değilim ama 9,10 ve 11. sınıf derslerinin sorumluluğna da gireceksin sanırım ama dediğim gibi emin değilim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı