Açık liseden üniversiteye hazırlık

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu anda Mesleki açık lise üzerinden okuyorum. Allah izin verirse 2 sene içinde mezun olacağım. Açıktan okuduğum için temelim yok desem yeridir. 2 yıllık Paramedik için çalışmaya başlayacağım. Sorum ise şudur; kitap olarak hangi yayınları almam lazım? Türkçe, Matematik, Fen, Sosyal olacak. Yeni sistemde Türkçe çözeyim dedim, bayağı zor sorular. 1-2 net paragraftan sadece. %50 burs kazansam yeter, devlet gelmez her halde. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematik-Geometri için Ceyhun Hoca kanalını tavsiye ederim. Ayrıca temel düzey bir kitabı ve video anlatımı var. Geometriyi bu yolla sıfırdan kapabilirsin.

Neden devlet gelmez diyorsun? Çalışma azmi olduktan sonra her şey olur yeter ki planlı ve sabırla çalış. Bunu sana Açıköğretim lise mezunu bir bilgisayar öğretmeni söylüyor. :)

Merhaba abi, devleti kazanmak için dershaneye gitmek şart mı acaba? Ve kitap olarak türkçe fen ne önerirsiniz acaba?

Merhaba @Coolkaan123 imkanın varsa tabii ki dershaneye gitmek gerek ders çalışma gerekse verdiği testlerden dolayı senin avantajına olur. Ben dershaneye gittim fakat bana katkısı oldu mu? Belki %20 katkısı olmuştur fakat sonrasında internet üzerinden dinlediğim derslerin bana daha çok yararı olduğunu fark ettim en azından konuyu istediğim kadar tekrar dinleyebiliyordum :). Ha bana yararı oldu diye herkese olacak gibi bir kaide yok sana yararlı olan sistemi kendin bulup uygulamalısın. Ayrıca sana kitap ne yazık ki öneremeyeceğim çünkü bulduğum her şeyi yani belirli bir kaynak/marka/isim olmadan çözmeye çalışıyordum hiç biri şu an aklımda yok. :)

Merhaba @Coolkaan123 imkanın varsa tabii ki dershaneye gitmek gerek ders çalışma gerekse verdiği testlerden dolayı senin avantajına olur. Ben dershaneye gittim fakat bana katkısı oldu mu? Belki %20 katkısı olmuştur fakat sonrasında internet üzerinden dinlediğim derslerin bana daha çok yararı olduğunu fark ettim en azından konuyu istediğim kadar tekrar dinleyebiliyordum :). Ha bana yararı oldu diye herkese olacak gibi bir kaide yok sana yararlı olan sistemi kendin bulup uygulamalısın. Ayrıca sana kitap ne yazık ki öneremeyeceğim çünkü bulduğum her şeyi yani belirli bir kaynak/marka/isim olmadan çözmeye çalışıyordum hiç biri şu an aklımda yok. :)
Merhaba abi, belki kararı değiştirir bendr bilgisayar öğretmeni olabilrim :) siz ne grafik,yazılım,html hangi bölüm üzerine ders veriyorsunuz acaba?

@Rafi Hızlı
Merhaba abi, belki kararı değiştirir bendr bilgisayar öğretmeni olabilrim :) siz ne grafik,yazılım,html hangi bölüm üzerine ders veriyorsunuz acaba?

@Rafi Hızlı

@Rafi Hızlı

Peki abi, özele gitsem mezun olsam mülakatta ne gibi soru sorarlae acaba ben lise üzerine yada orta okul üzerine ders verebilirmiyim kodlama grafik btt gibi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı