29 jant dış lastik önerisi

Seishin Ronin

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XPG 16 GB DDR5 6000mHz Ram
Asus Dual White RTX 4070 Super ekran kartı
AMD Ryzen 5 7500f işlemci
Asus a620m-k anakart
Corsair h100i elite capelix 240mm sıvı soğutma
Kioxia 1TB ssd
MSI Mag Pano Beyaz kasa
Msi Mag 27 27 inç 180 hz 2k beyaz monitör
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi sosyaller. Mosso Raceline 29 bisikletimin ön lastiği balon yaptığı için dış lastik arıyorum. Ölçüleri 29 x 2.10. Bütçem maksimum 1800 TL. Ayrıca bir diğer sorum da, eğer lastiği zırhlı alırsam arka lastiğe de almak zorunda kalır mıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Herkese iyi sosyaller. Mosso raceline 29 bisikletimin ön lastiği balon yaptığı için dış lastik arıyorum. Ölçüleri 29 X 2.10. bütçem maksimum 1800 TL. Ayrıca bir diğer sorum da, eğer lastiği zırhlı alırsam arka lastiğe de almak zorunda kalır mıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Zırhlı lastik önermem ek ağırlık demek onun yerine sağlam bir lastik alabilirsin tahminen maksimum 2.30 lastik sığar bu sebepten ötürü öne continental crossking 29X2.30 alabilirsin hem sağlam hem de tutuşu iyi bir lastik.

Zırhlı lastik önermem ek ağırlık demek onun yerine sağlam bir lastik alabilirsin tahminen maksimum 2.30 lastik sığar bu sebepten ötürü öne continental crossking 29X2.30 alabilirsin hem sağlam hem de tutuşu iyi bir lastik.

Bulunduğum yerden dolayı mı bilmem lastiğim çok sık patlıyor ve zırhlı lastiği biraz da bu yüzden istiyorum ama bu önerdiğiniz lastik gerçekten kaliteli ise bunu da düşünebilirim. Teşekkürler.

Ayrıca bu lastik sanirim şehir/yol lastiği ama benim arka lastiğim dağ lastiği (sanırım). Bir sorun olur mu? Bir de 25 km/h standartına göre üretilmiştir diyor ancak benim bisikletim bu hızın çok daha ustune çıkıyor bu da bir problem yaratır mı?

Bulunduğum yerden dolayı mı bilmem lastiğim çok sık patlıyor ve zırhlı lastiği biraz da bu yüzden istiyorum ama bu önerdiğiniz lastik gerçekten kaliteli ise bunu da düşünebilirim. Teşekkürler.

Hocam zırh lastiğin arasındaki köpükten ibaret bir şey zırhlı lastiklerin hem tutuşu kötü hem de çok ağırlar kaç kere çok ağır olduğundan dolayı şikayet geldi zırhlı bir lastiktense dayanıklı lastikler daha faydalı ayrıca söylemeyi unuttum ince bir lastik istersenizde maxxis pace güzel bir lastik fakat kondisyonunuza güveniyorsanız 2.30 rahatlıkla alabilirsiniz.

Hocam zırh lastiğin arasındaki köpükten ibaret bir şey zırhlı lastiklerin hem tutuşu kötü hem de çok ağırlar kaç kere çok ağır olduğundan dolayı şikayet geldi zırhlı bir lastiktense dayanıklı lastikler daha faydalı ayrıca söylemeyi unuttum ince bir lastik istersenizde maxxis pace güzel bir lastik fakat kondisyonunuza güveniyorsanız 2.30 rahatlıkla alabilirsiniz.
Ben hemen hemen her gün bu bisikletle 2,5-3 km yol gidip geliyorum. Biraz daha ulaşım amaçlı kullanıyorum ama ara sıra hız yapmayı da seviyorum. Arka lastiğim Rubena Ocelot 29x2.10. Bisikleti alalı cok olmadığı icin en azından arka lastiği değişmek gibi bir niyetim yok aslında bu yuzden arka lastikle uyumlu bir lastik önerirsiniz cok memnun olurum. Yardımınız icin de teşekkürler

Ayrıca bu lastik sanirim şehir/yol lastiği ama benim arka lastiğim dağ lastiği (sanırım). Bir sorun olur mu? Bir de 25 km/h standartına göre üretilmiştir diyor ancak benim bisikletim bu hızın çok daha ustune çıkıyor bu da bir problem yaratır mı?

1765486058421.png

Hocam lastik bu şekilde XC(hafif arazi)lastiği ve sizin lastikten 0,2 inç yani hemen hemen 5mm daha kalın ve şu anda kullandığınız lastikten her şekilde daha üst ama kafanıza yatmadıysa maxxis pace veya crossmark 2 bakabilirsiniz ama ıslak zemin tutuşu olarak maxxisleri önermem.

Ben hemen hemen her gün bu bisikletle 2, 5-3 km yol gidip geliyorum. Biraz daha ulaşım amaçlı kullanıyorum ama ara sıra hız yapmayı da seviyorum. Arka lastiğim rubena ocelot 29X2.10. bisikleti alalı cok olmadığı icin en azından arka lastiği değişmek gibi bir niyetim yok aslında bu yuzden arka lastikle uyumlu bir lastik önerirsiniz cok memnun olurum. Yardımınız icin de teşekkürler.

Hocam bir de 25km/h yazması kafanıza takılmıştı o ibare 25km deh daha hızlı giden elektrikli bisikletlerde daha hızlı aşınacağını gösteriyor yani sizi ilgilendirmiyor ayrıca bu lastik sizin arka lastiğinizden daha agresif diş yapısına sahip dediğim gibi ince bir şey isterseniz maxxis pace 29X2.10 veya continental cross king 29X2.0 var fakat arka kalın ön ince lastik önermem.

Eki Görüntüle 2620047

Hocam lastik bu şekilde XC(hafif arazi)lastiği ve sizin lastikten 0,2 inç yani hemen hemen 5mm daha kalın ve şu anda kullandığınız lastikten her şekilde daha üst ama kafanıza yatmadıysa maxxis pace veya crossmark 2 bakabilirsiniz ama ıslak zemin tutuşu olarak maxxisleri önermem.

Hocam bir de 25km/h yazması kafanıza takılmıştı o ibare 25km deh daha hızlı giden elektrikli bisikletlerde daha hızlı aşınacağını gösteriyor yani sizi ilgilendirmiyor ayrıca bu lastik sizin arka lastiğinizden daha agresif diş yapısına sahip dediğim gibi ince bir şey isterseniz maxxis pace 29X2.10 veya continental cross king 29X2.0 var fakat arka kalın ön ince lastik önermem.

Sizin önerdiğiniz bu crossking modeli gerçekten hoşuma gitti ama bu sefer de ön lastik arka lastige göre kalın olmaz mı?

Sizin önerdiğiniz bu crossking modeli gerçekten hoşuma gitti ama bu sefer de ön lastik arka lastige göre kalın olmaz mı?

Önün kalın olması her zaman daha iyidir arka kaysa kontrol edilebilir ama ön kaysa kendini yerde bulursun bu sebepten ötürü çoğu bisiklet ya eşit kalınlıkta ya da ön ince arka kalın lastik kullanıyor ben şahsen continental der kaiser 29X2.40 ike maxxis dissector 29X2.40 kullanıyorum eğer maşana sığsaydı sana continental der kaiser önerirdim.

Önün kalın olması her zaman daha iyidir arka kaysa kontrol edilebilir ama ön kaysa kendini yerde bulursun bu sebepten ötürü çoğu bisiklet ya eşit kalınlıkta ya da ön ince arka kalın lastik kullanıyor ben şahsen continental der kaiser 29X2.40 ike maxxis dissector 29X2.40 kullanıyorum eğer maşana sığsaydı sana continental der kaiser öneririm.

Tamamdır çok teşekkürler önerileriniz icin.

Önün kalın olması her zaman daha iyidir arka kaysa kontrol edilebilir ama ön kaysa kendini yerde bulursun bu sebepten ötürü çoğu bisiklet ya eşit kalınlıkta ya da ön ince arka kalın lastik kullanıyor ben şahsen continental der kaiser 29X2.40 ike maxxis dissector 29X2.40 kullanıyorum eğer maşana sığsaydı sana continental der kaiser önerirdim.

Son olarak bir de bu crossking lastiğin maşa ma uyacağına nasıl emin olurum. Geldiği zaman uymaması kotu bir durum olur cunku.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı