Açık Liseye Geçememek

Sonunda söylemek istediğim şeyi anlatan yorum, teşekkür ederim

Ve herkesin bünyeside aynı değildir.

Sonunda söylemek istediğim şeyi anlatan yorum, teşekkür ederim

Ne demek dostum her insanın bünyesi bir olmuyor muhtemelen kova burcusun kova burçları çok zeki çok duygusal ve saf olurlar kendimden biliyorum üstteki arkadaşı kââle almayın elbet birisi size yardımcı olacaktır MEB'in telefon hattını arayıp derdinizi anlatabilirsiniz.

Aslan burcuyum herkes bana genellikle egolusun ve kalpsizsin derler ama aslında duygusal bir yapım var ve ailemi görmeden benim için cidden çok zor en çokta küçük kız kardeşimi..

Mülakatta da dersin annemgil için burada okudum istesem koçta okurdum diye.

Aslan burcuyum herkes bana genellikle egolusun ve kalpsizsin derler ama aslında duygusal bir yapım var ve ailemi görmeden benim için cidden çok zor en çok da küçük kız kardeşimi.

Küçüklükten kalma travmanız olabilir benim de varmış o yüzden mental olarak ailemden uzak kalamıyorum bazen ne kadar evden gitmem istemesem de şimdi o travmada bende kalsın büyük zorluklar geçirdim öyle diyeyim.

Mülakatta da dersin annemgil için burada okudum istesem koçta okurdum diye.

Öğretmen olacak düşünsün onu

Mühendisler bile mülakata giriyor ve cvnde yazıyor ne olursa olsun peşini bırakmıcak.

Sana adamın sorduğu soru hakkında yorum yapma hakkını kim verdi? Kim verdiyse birileri de yazdığınız şeyleri yorumlama hakkını da bana verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…