Açık Liseye Geçememek

• Konuyu başlatan clumzz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2.886
Bu işin yaşı falan yok anne sevgisi baba sevgisi bu dünyada seni tek mutlu edebilen durumlardan birisi diyebilirim insan ömrüde çok uzun olmuyor ben şahsen üniversite için bile aynı şehirde seçmeyi düşünüyorum her geçen anın değerini biliyorum çünkü bir gün mezarlikta ağlayarak bulacaksın kendini.
Sonunda söylemek istediğim şeyi anlatan yorum, teşekkür ederim :)

Ve herkesin bünyeside aynı değildir.

Sonunda söylemek istediğim şeyi anlatan yorum, teşekkür ederim :)

Ne demek dostum her insanın bünyesi bir olmuyor muhtemelen kova burcusun kova burçları çok zeki çok duygusal ve saf olurlar kendimden biliyorum üstteki arkadaşı kââle almayın elbet birisi size yardımcı olacaktır MEB'in telefon hattını arayıp derdinizi anlatabilirsiniz.

Ve herkesin bünyeside aynı değildir.

Ne demek dostum her insanın bünyesi bir olmuyor muhtemelen kova burcusun kova burçları çok zeki çok duygusal ve saf olurlar kendimden biliyorum üstteki arkadaşı kââle almayın elbet birisi size yardımcı olacaktır MEB'in telefon hattını arayıp derdinizi anlatabilirsiniz.
Aslan burcuyum herkes bana genellikle egolusun ve kalpsizsin derler ama aslında duygusal bir yapım var ve ailemi görmeden benim için cidden çok zor en çokta küçük kız kardeşimi..

Bu işin yaşı falan yok anne sevgisi baba sevgisi bu dünyada seni tek mutlu edebilen durumlardan birisi diyebilirim insan ömrüde çok uzun olmuyor ben şahsen üniversite için bile aynı şehirde seçmeyi düşünüyorum her geçen anın değerini biliyorum çünkü bir gün mezarlikta ağlayarak bulacaksın kendini.
Mülakatta da dersin annemgil için burada okudum istesem koçta okurdum diye.

Aslan burcuyum herkes bana genellikle egolusun ve kalpsizsin derler ama aslında duygusal bir yapım var ve ailemi görmeden benim için cidden çok zor en çok da küçük kız kardeşimi.

Küçüklükten kalma travmanız olabilir benim de varmış o yüzden mental olarak ailemden uzak kalamıyorum bazen ne kadar evden gitmem istemesem de şimdi o travmada bende kalsın büyük zorluklar geçirdim öyle diyeyim.

Mülakatta da dersin annemgil için burada okudum istesem koçta okurdum diye.

Öğretmen olacak düşünsün onu :D

Küçüklükten kalma travmanız olabilir benim de varmış o yüzden mental olarak ailemden uzak kalamıyorum bazen ne kadar evden gitmem istemesem de şimdi o travmada bende kalsın büyük zorluklar geçirdim öyle diyeyim.

Öğretmen olacak düşünsün onu :D
Mühendisler bile mülakata giriyor ve cvnde yazıyor ne olursa olsun peşini bırakmıcak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı