Açık liseye geçişler kaldırıldı

Böyle olacağı zaten belliydi. Kısıtlama gelmeden geçilmesi gerekildiğini söyledik; fakat öğrencilerin çoğu daha erken olduğunu ve 12. sınıfta geçeceklerini belirtti. Yapacak bir şey yok arkadaşlar, şimdi isteseniz de geçemezsiniz. Okula gideceksiniz.

Bir de açık liseye geçişler kaldırılmadı, sadece kısıtlandı. Konuda başlık yanlışlığı olmuş, onu düzeltmek istiyorum. Konuda açık liseye geçişlerin kaldırıldığı belirtiliyor; fakat açık liseye geçişler kısıtlandı ve artık her isteyen öğrenci, örgün eğitim veren liseden açık öğretim lisesine geçemeyecek.

Ne olacak şimdi açık liseye geçemiyoruz binlerce öğrenci açık liseye geçip son sene dershanelere gidip hazırlanacaktı doğal olarak çünkü okulda eğitim denen şeyin e si yok. Milli Eğitim Bakanı denen herif ne yapmaya çalışıyor? Açık liseye geçişi kaldırıp laikliğe karşı tavırlarla kız okulları açalım diyor, hadi her şeyi mahvettiler ülkede bari eğitime müdahale etmeseler olmaz mıydı yani? Ne yapacağız?
Deney faresi olduk desem yalan söylemiş olmam.

Eğitimi kendi yönetim biçimlerine göre eğip büküyorlar ki sınav sistemlerini çok kez değiştirdiler şimdi son kale karma eğitime dokunmaya çalışıyorlar hatta ilk adımları atıyorlar bile din kültürü dersini 7/24 saat yapmadıkları kalmıştı onu da yaptılar dinden soğutma çalışması dur durak bilmeden devam ediyor. Sana söz dinden de soğutucaz!

Eğitimi kendi yönetim biçimlerine göre eğip büküyorlar ki sınav sistemlerini çok kez değiştirdiler şimdi son kale karma eğitime dokunmaya çalışıyorlar hatta ilk adımları atıyorlar bile din kültürü dersini 7/24 saat yapmadıkları kalmıştı onu da yaptılar dinden soğutma çalışması dur durak bilmeden devam ediyor. Sana söz dinden de soğutucaz!
Din dersini 7/24 yapıyorlar derken?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı