Açık liseye geçmek için 1 sene kalmak yeterli mi?

• Konuyu başlatan woja
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 73

woja

Centipat
Daha fazla  
Şu an 10. sınıfım ve okula her gün 9 saat kaybedeceğimi bile bile zorla gidiyorum. Açık liseye geçmeyi eğitim sisteminin saçmalığından ve verimsizliğinden 9. sınıftan beri düşünüyorum. AÖL'ye geçmek için 1 sene kalmak yeterli mi 11 gün özürsüz 13gün özürlü devamsızlığım var hiç sınıfta kalmadım ve yönetmelikte 2 sene kalıp örgün eğitim dışı kalmam gerektiği söyleniyor. Fakat bazı arkadaşlar 1 sene kalıp geçebilirsin diyor, bana yönetmelikten alıntı atabilir misiniz nedir bu işin aslı? Şu an kendi işimi yapıyorum videograph kurgu prodüksiyon işindeyim ve mesleki olarak kendimi geliştirmek lise diplomamı da açıktan almak istiyorum. Net bir cevap lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet 1 sene kalmak yeterlidir. Bizzat kendim 1 sene kalıp geçtim.

Halk eğitimi aradığımda o kadar bilgisizler ki "2 sene lazım galiba" diyorlardı.
Kanka bana bununla ilgili okula da söyleyebileceğim yönetmelikten bir alıntı veya detaylı ogrenebilcegim bir bgi kaynağı verir misin rica etsem çünkü yönetmelikte ayrı bir şey vsr burda ayrı kafam karıştı

Kanka bana bununla ilgili okula da söyleyebileceğim yönetmelikten bir alıntı veya detaylı ogrenebilcegim bir bgi kaynağı verir misin rica etsem çünkü yönetmelikte ayrı bir şey vsr burda ayrı kafam karıştı
Baktığımda yönetmelikte net birşey yazmıyor bu konuda, okulla konuşmana gerek yok ilçendeki halk eğitime gidip bu konuda bilgi alabilirsin, açık lise kayıt tarihi gelincede halk eğitimden kayıt olabilirsin. 2 sene diyenleri aldırma bizzat kendim 1 sene kalıp geçtim.

Baktığımda yönetmelikte net birşey yazmıyor bu konuda, okulla konuşmana gerek yok ilçendeki halk eğitime gidip bu konuda bilgi alabilirsin, açık lise kayıt tarihi gelincede halk eğitimden kayıt olabilirsin. 2 sene diyenleri aldırma bizzat kendim 1 sene kalıp geçtim.
Anladım dostum teşekkür ediyorum. Hala lise okuyorsan bu test muhabbeti bitioyrmus sanırım st atmıştı halk eğitim??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı