Açık liseye geçmek için ne yapmalıyım?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. Şu anda çıldırmak üzereyim. 11. sınıfım. Ağustos ayında dershaneye yazıldım, arkadaşlarım zaten iyi. Okumak istemezken okumak istedim. 2000 liraya yakın kitap parası da verdim. Fakat açığa geçiş kaldırıldım. Bende kekemelik rahatsızlığı var da bunu ön plana koyarak açığa geçebilir miyim? Eğer açığa geçemezsem eğitim hayatım da silinir. Okuldan nefret ediyordum çünkü.

Açığa geçmek için nasıl bi mazeret vermem gerek?

Geçebileceğinizi sanmıyorum, yani denilen şartlara uymadığınız sürece geçilemeyecek.

Zor. Halk eğitimdeki görevlilerin zaten hiçbir şeyden haberi yok klimalı odada oturup telefonlarına bakıyorlar.

Evin okuldan uzaksa; "durumum yok gitmekte zorlanıyorum" dersen belki kabul edilebilir.

Zor. Halk eğitimdeki görevlilerin zaten hiçbir şeyden haberi yok klimalı odada oturup telefonlarına bakıyorlar.

Evin okuldan uzaksa; "durumum yok gitmekte zorlanıyorum" dersen belki kabul edilebilir.

Ben 30 km uzağa okumaya gidiyorum ( bulunduğum yerde okul olmasına rağmen) yine de bunu mazaret gösterebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…