Açık liseye geçmek için ne yapmalıyım?

Belki. Kaybedecek bir şey yok sonuçta. Yakındaki okulu gösterirlersede iyi değil ya da gitmek istemiyorum dersin işlerine gelirlerse kabul ederler.
Bir de son bişey sormak istiyorum. Sosyal medya da az önce bişey gördüm açık öğretime geçme kısıtlamasınin sadece 9ları kapsadığına dair doğru mu bu?

Hocam kendi konunuzu niye açmıyorsunuz ?
Haklısın özür dilerim.

Şimdi benim konuşma problemim var ve okulda problem yaşıyorum desem, açıktan devam etmek istiyorum desem yine de mi kabul etmezler ? İlla rapor almam mı gerekiyor ? @muhammetsc

Bir de son bişey sormak istiyorum. Sosyal medya da az önce bişey gördüm açık öğretime geçme kısıtlamasınin sadece 9ları kapsadığına dair doğru mu bu?

Örgünden açığa geçiş diye biliyorum bende.

Şimdi benim konuşma problemim var ve okulda problem yaşıyorum desem, açıktan devam etmek istiyorum desem yine de mi kabul etmezler? İlla rapor almam mı gerekiyor? @muhammetsc

Konuya çok hakim değilim ama rapor çıkarmak büyük bir artı olacaktır ayrıyeten iletişim kurmakta zorlanıyorum falan dersen belki biraz yumuşayabilirler (tabii mazereti halk eğitimdeki görevli alırsa. milli eğitime giderse red yemesi olası)

Bir de son bir şey sormak istiyorum. Sosyal medya da az önce bir şey gördüm açık öğretime geçme kısıtlamasınin sadece 9ları kapsadığına dair doğru mu bu?

Haklısın özür dilerim.

Bilmiyorum hocam haber bugün önüme düştü detaylara pek bakınmadım henüz.

Konuya çok hakim değilim ama rapor çıkarmak büyük bir artı olacaktır ayrıyeten iletişim kurmakta zorlanıyorum falan dersen belki biraz yumuşayabilirler (tabii mazereti halk eğitimdeki görevli alırsa. milli eğitime giderse red yemesi olası)
Hocam rapor da vermiyorlar diye biliyorum.

Bence rapor alırsan bı şansın olur
Kekemeliği bir hastalık olarak görmüyorlar diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı