Ç Çakan Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 11.sınıfım açık liseye geçmek için hafızlık kursuna yazilsam sonra gitmesem olur mu?
KerbeX Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 328 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RTX 2060 AMD Ryzen 5 3600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2024 #2 Çakan dedi: 11.sınıfım açık liseye geçmek için hafızlık kursuna yazilsam sonra gitmesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Açık liseye zaten geçebilirsinki bunun hafızlık kursu ile alakası nedir? Artı -7 Eksi
Çakan dedi: 11.sınıfım açık liseye geçmek için hafızlık kursuna yazilsam sonra gitmesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Açık liseye zaten geçebilirsinki bunun hafızlık kursu ile alakası nedir?
lablanca Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 427 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 Çakan dedi: 11.sınıfım açık liseye geçmek için hafızlık kursuna yazilsam sonra gitmesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hafız olan arkadaşım geçiş yapmıştı ama kursa kaydolup mu geçti yoksa önceden hafız mıydı orasını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Çakan dedi: 11.sınıfım açık liseye geçmek için hafızlık kursuna yazilsam sonra gitmesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hafız olan arkadaşım geçiş yapmıştı ama kursa kaydolup mu geçti yoksa önceden hafız mıydı orasını bilmiyorum.
DarkVide121 Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #4 KerbeX dedi: Açık liseye zaten geçebilirsinki bunun hafızlık kursu ile alakası nedir? Genişletmek için tıkla... Zorlaştı artık. Artı 0 Eksi
KerbeX dedi: Açık liseye zaten geçebilirsinki bunun hafızlık kursu ile alakası nedir? Genişletmek için tıkla... Zorlaştı artık.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.473 Çözümler 131 23 Nisan 2024 #5 KerbeX dedi: Açık liseye zaten geçebilirsinki bunun hafızlık kursu ile alakası nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni yönetmelikten haberin var mı? Artı 0 Eksi
KerbeX dedi: Açık liseye zaten geçebilirsinki bunun hafızlık kursu ile alakası nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni yönetmelikten haberin var mı?
6 627848 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 802 Çözümler 3 23 Nisan 2024 #6 Asla yazılma, ihtimal dahili bile verme hafızlığa yazılmayı, pişman olursun! Artı -2 Eksi
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.836 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #7 Bende açık liseye hafızlık ile geçiş yapacağım. Artı 0 Eksi
G gazi 02 Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #8 627848 dedi: Asla yazılma, ihtimal dahili bile verme hafızlığa yazılmayı, pişman olursun! Genişletmek için tıkla... Neden. Artı 0 Eksi
627848 dedi: Asla yazılma, ihtimal dahili bile verme hafızlığa yazılmayı, pişman olursun! Genişletmek için tıkla... Neden.
KS KS Ç Çakan Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #9 627848 dedi: Asla yazılma, ihtimal dahili bile verme hafızlığa yazılmayı, pişman olursun! Genişletmek için tıkla... Zaten yazilicam açık liseye geçip daha sonra gitmeyeceğim. Artı 0 Eksi
627848 dedi: Asla yazılma, ihtimal dahili bile verme hafızlığa yazılmayı, pişman olursun! Genişletmek için tıkla... Zaten yazilicam açık liseye geçip daha sonra gitmeyeceğim.
H hiçkimsedeğil Yoctopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #10 Maalesef geçilmiyor artık kolay kolay. Ben de denedim. Diyanete bağlı bir hafızlık kursuna yazılman lazım ama açık öğretimin kayıt tarihleri var. Shyquick dedi: Bende açık liseye hafızlık ile geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... denedin mi yapmayı bende istiyorum ama hafızlığa kaydolup sonra gitmesek nası olur diye bende düşündüm kabul ederler mi acaba Son düzenleme: 23 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Maalesef geçilmiyor artık kolay kolay. Ben de denedim. Diyanete bağlı bir hafızlık kursuna yazılman lazım ama açık öğretimin kayıt tarihleri var. Shyquick dedi: Bende açık liseye hafızlık ile geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... denedin mi yapmayı bende istiyorum ama hafızlığa kaydolup sonra gitmesek nası olur diye bende düşündüm kabul ederler mi acaba