Hocam artık yasaklandı ben mazeret sunacağım olursa buraya yazarım. Bugün gideceğim halk eğitim merkezine sen de halk eğitim merkezinden başvurabilirsin ama artık çok zorlaştı, bu duruma da çok tepki geldi bu düzenleme kaldırılabilir sabretmek gerek.11.sınıfım açık liseye geçmeye karar verdim ama nasıl geçeceğimi bilmiyorum. Açık liseye nasıl geçiliyor?
Neye tepki geldi açık liseye mi yoksa açık liseye geçişin zorlaştırılmasına mı? benim geçmek için bir sebebim var o yüzden rahat geçeceğimi düşünüyorum.Hocam artık yasaklandı ben mazeret sunacağım olursa buraya yazarım. Bugün gideceğim halk eğitim merkezine sen de halk eğitim merkezinden başvurabilirsin ama artık çok zorlaştı, bu duruma da çok tepki geldi bu düzenleme kaldırılabilir sabretmek gerek.
Açık liseye geçişin zorlaştırılmasına tepki geldi benim de sebebim var hocam sizin sebebiniz nedir ? Düşünelim ona göre fikir yürütelim.Neye tepki geldi açık liseye mi yoksa açık liseye geçişin zorlaştırılmasına mı? benim geçmek için bir sebebim var o yüzden rahat geçeceğimi düşünüyorum.
Ben 2 yıl sınıfta kaldım ve yüz yüze eğitim hakkımı kaybettim. Sizin sebebiniz nedir peki?Açık liseye geçişin zorlaştırılmasına tepki geldi benim de sebebim var hocam sizin sebebiniz nedir ? Düşünelim ona göre fikir yürütelim.
Hocam 2 kere sınıftan kaldiysanız sıkıntı yok açık eğitime geçersiniz. Benim sebebim de babamın sadece emekli maaşı gözüküyor gelir olarak 7.500 TL ve ilaç raporum var bunları göstereceğim.Ben 2 yıl sınıfta kaldım ve yüz yüze eğitim hakkımı kaybettim. Sizin sebebiniz nedir peki?
2 sene kaldığı için örgün eğitim hakkını kaybetmiş oluyor. Bu sayede açık eğitime geçebilir.Yeni gelecek kanunla beraber fiziksel engeliniz, hastalığınız veya eğitiminizi sürdürmenize engel bir durumunuz yoksa açık liseye geçemezsiniz. Yasanın çıkışı beklendiği için açık liseye geçişler şuan kapatılmış durumda. Yani geçmeniz imkansız.
2 sene kaldığı için örgün eğitim hakkını kaybetmiş oluyor. Bu sayede açık eğitime geçebilir.
Anlayarak okumalıydınız.eğitiminizi sürdürmenize engel bir durumunuz yoksa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.