Açık Liseye nasıl geçilebilir?

Hocam 8'deyken sabah 7.30 da gidip 13.00 da gelirdim yatardım dinlenirdim oyun oynardım gün bitmezdi arkadaş çevrem vardı şimdi saat 17.30 da çıkıyorum eve gelene kadar 18.00 oluyor günüm bitiyor.

Hocam hayatınız boyunca oyun oynamayacaksınız. Okulu sevmiyorsanız yolu varsa MESEM'e geçip meslek öğrenin.
 
9. sınıfı zaten uzaktan eğitimle geçtim, 4 yıllık lise hayatımda da notlarımın kötü olduğu tek sene de 10. sınıftı. Yani şu anda TYT'ye çalışıyorum, hani az çok bildiğim konular ama elimden geldiğince hızlı bitirmeye çalışıyorum. Daha çalışmaya da yeni yeni başladım. Mezuna kalmakta istemiyorum. 11 ve 12. sınıf sayısal derslerinin konularını da hiç görmediğimiz için bilmiyorum.

Temeliniz yok anlaşılan. Fonksiyon, polinom, binom bilmiyorsanız AYT sayısal çok zor.
 
Hocam hayatınız boyunca oyun oynamayacaksınız. Okulu sevmiyorsanız yolu varsa MESEM'e geçip meslek öğrenin.

Hocam derdimi anlatayım konaklama seyahat okuyorum ve 7-8 ders İngilizce ve ingilizcem çok kötü MESEM şartları nedir biraz aça mısınız?

Bende şu ana kadar oynamış bu böyle gitmez demek istedim.

Hocam günde 1 saat 2 saat oynuyordum:D
 
Hocam derdimi anlatayım konaklama seyahat okuyorum ve 7-8 ders İngilizce ve İngilizcem çok kötü MESEM şartları nedir biraz aça mısınız?

Vallahi güncel şartları bilmiyorum. En yakın meslek lisesine gidip mutlaka öğrenin. Haftada 2 gün ders var 3 gün meslek eğitimi. Geçen sene çok popülerdi şimdisi için fikrim yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı