Açık liseye nasıl geçilir?

Siz şu an illegal bir şey için benden kopya istiyorsunuz fakat maalesef Bunu size veremeyeceğim Yani bunu nasıl yapabiliriz onu da bilmiyorum Ayrıca pandemi girdiğinden beri aslında bir sürü sınav online olmuştu eğer o süreci takip etseydiniz şu ana kadar çok kısa bir süre içerisinde mezun olurdunuz Yani siz bireysel olarak girmedikten sonra yapabileceğiniz hiçbir şey yok
Siz yardım istersek yardımcı olabileceğinizi söylediniz legal-illegal konusunda bir şey söylemediniz tezat düşmeyin. Ama yapmadım? O zamanlar yapmadım diye elden bir şey gelmeyecek değil ya?

Siz yardım istersek yardımcı olabileceğinizi söylediniz legal-illegal konusunda bir şey söylemediniz tezat düşmeyin. Ama yapmadım? O zamanlar yapmadım diye elden bir şey gelmeyecek değil ya?
Ben kendimle tezat düşmedim size yardımcı olabileceğini söyledim zaten yardım demek kimsenin hakkını gasp etmeden insanlara yardımcı olabilmek gelir zaten İnsan ilk bu tezahür eder fikrine şimdiki süreçte sınavlar yüz yüze olacak Eğer farklı bir şey olmadığı sürece 23 24 Aralık'ta sizin sınavlara girmeniz gerekiyor

Köye tasıncagını falan soyle gerekırse ıkametgahını orada goster falan adres uzaklıgından ve yakında lıse olmadıgından acık lıseye gecebılırsın belki.

Ben kendimle tezat düşmedim size yardımcı olabileceğini söyledim zaten yardım demek kimsenin hakkını gasp etmeden insanlara yardımcı olabilmek gelir zaten İnsan ilk bu tezahür eder fikrine şimdiki süreçte sınavlar yüz yüze olacak Eğer farklı bir şey olmadığı sürece 23 24 Aralık'ta sizin sınavlara girmeniz gerekiyor
Ders çalışmaya ayıracak zamanım yok daha önemli işlerim var maalesef. Yüz yüze olacaksa mecburen sınava o şekilde gireceğim. Ben sizi denemek istedim, acaba illegal yardım da yapacak mısınız diye :)

Ders çalışmaya ayıracak zamanım yok daha önemli işlerim var maalesef. Yüz yüze olacaksa mecburen sınava o şekilde gireceğim. Ben sizi denemek istedim, acaba illegal yardım da yapacak mısınız diye :)
Kusura bakmayın Ben illegal olarak yardımcı olamam yani çünkü bu doğru bir şey değil ki Açık Öğretim liseleri sınavlarda neredeyse YKS gibi önlemler içerisinde yapiliyor Yani bu tür bir eyleminiz boşa çıkacağını düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı