GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.709 Makaleler 5 Çözümler 38 26 Kasım 2023 #31 432777 dedi: Şu konuyu biraz açar mısın efendi? Genişletmek için tıkla... Bir sene sınıfta kalanlar geçiş yapabiliyor.
432777 dedi: Şu konuyu biraz açar mısın efendi? Genişletmek için tıkla... Bir sene sınıfta kalanlar geçiş yapabiliyor.
Muas Picopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 613 10 Aralık 2024 #32 EKD552 dedi: Taşınma durumu yoksa rüşvet versen bile geçemezsin. Taşınma durumuda şöyle aynı tür okul bulamazsan. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben seneye başka bir şehre taşınacağım, şu an Anadolu'da okuyorum gittiğim yerde benim gidebileceğim bir Anadolu lisesi yok artı olarak köye taşınacağım açığa geçebilir miyim?
EKD552 dedi: Taşınma durumu yoksa rüşvet versen bile geçemezsin. Taşınma durumuda şöyle aynı tür okul bulamazsan. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben seneye başka bir şehre taşınacağım, şu an Anadolu'da okuyorum gittiğim yerde benim gidebileceğim bir Anadolu lisesi yok artı olarak köye taşınacağım açığa geçebilir miyim?