Açık liseye nasıl geçilir?

Gerçekten kurunun yanında yaş da yandı. Okulun yarısı okumakla alakası olmayan ve anca diğerlerine de rahatsızlık veren mahlukatlarla dolu. Senin yaşadığının tamamen aynısını yaşıyorum. Şu an gittiğim lisedeki arkadaşlar daha 10 üzeri -1 ile 10 üzeri -2'yi çarpamıyor. Ama durum nitelikli liselerde de sıradan liselerden farklı değil ( 9-10 ve 11 ilk dönemi nitelikli, şimdi düz lisede okumama dayanarak bunu söylüyorum). Sadece oralarda öğrencilerin seviyesi ve ortam bir tık daha iyi başka eğitim kalitesi olarak değişen hiçbir şey yok. Sabah şafak operasyonu saatlerinde kalkıp o kadar fiziksel zorluk içinde okula gelip öğle yemeği ayrı dert ulaşımı ayrı dert hocaların tavırları ayrı dert. Bu kadar eforun sonucunda ne kazandım günümün yarısı boş boş duvarlara baktım bir iki soru çözmeye çalıştım. Yazık ya çalışanlara yazık 100 kişiden sadece 2'si falan çalışıyor zaten ama olan o iki kişiye oluyor. Geri kalan 98i ehehehe okul çok güzel ki kanka bak arkadaşlarla gırgır şamata niye açığa geçmek istiyorsun ki o zaman evde çalışılmaz ki ben hiç evde çalışamıyorumm Yusuf tekin iyi yaptı kafasındalar. Sen evden çalışamıyorsun da ben çalışabiliyorum şu anki tüm sınavlarıma YT hocalarından çalışıp kendim soru çözerek kendimi hazırladım okuldaki hocaların çok küçük katkısı var OBP 97 ve okulda hocaların 1 ayda uzata uzata bitiremediği konuları ben evde daha detaylı bir şekilde çok daha kısa sürede daha iyi çalışabiliyorum. Neyse artık kabullendim elimden geleni yapıyorum YKS'ye kadar elimden geldiğince hayvan gibi basacağım istediğim gibi bir sıralama gelmezse de mezuna bırakmayı düşünüyorum.

Kalına aldığım kısımlarda %100 aynıyız benim OBP 80 falan onun dışında da %90 aynı durumdayız çalışırsak başarıcağımıza inancım tam biraz geç cevap verdim kusura bakma ama ne yapalım TR de maalesef aklı başında insanlar çok az olanlarda onu bencilce kullanıyor dürüstlüğe kullanmıyor arada Atatürk gibi dehalar hariç. Canın sıkıldıkça buradan mektuplaşır gibi dertleşebiliriz iyi geliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı