Açık liseye nasıl geçilir?

11.sınıfım okula 1.30 saatte anca gidiyorum okulda da dersleri düzgünce dinleyemiyorum gürültüden ve hocalar da çok iyi değil. Geri dönmesi de ortalama 1.30 saat sürüyor ve eve geldiğimde genelde baş ağrısı ve yorgunluk oluyor. Kişisel çalışamıyorum bu nedenlerden dolayı isteğim de olsa olmuyor. Açığa almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ve ileride bir sorun olur.

Merhaba benim sana tavsiyem 12.ci sinifta aciga gecmeyi denemen ailevi durumlar disinda okulda aciga aldiramiyorsun diye biliyorum eğer olmazsada canını sıkma mezun senesine kalirsin 1 sene o 1 senedede daha iyi dereceler yaparsin kendinden her zaman emin ol.

11.sınıfım okula 1.30 saatte anca gidiyorum okulda da dersleri düzgünce dinleyemiyorum gürültüden ve hocalar da çok iyi değil. Geri dönmesi de ortalama 1.30 saat sürüyor ve eve geldiğimde genelde baş ağrısı ve yorgunluk oluyor. Kişisel çalışamıyorum bu nedenlerden dolayı isteğim de olsa olmuyor. Açığa almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ve ileride bir sorun olur mu?

Bende açıktan okuyorum 12. sınıfım şu anda düzenli çalışırsan rahat gecebiliyorsun lise ortalamana göre kredi geliyor ama şu anda geçersen 11. sınıfta girdiğin sınavlardan kredi alamazsın diye biliyorum.

Merhaba benim sana tavsiyem 12.ci sinifta aciga gecmeyi denemen ailevi durumlar disinda okulda aciga aldiramiyorsun diye biliyorum eğer olmazsada canını sıkma mezun senesine kalirsin 1 sene o 1 senedede daha iyi dereceler yaparsin kendinden her zaman emin ol.
Hocam mezun benim için bir seçenek gibi durmuyor

Açığa geçmek için 1 yıl sınıfta kalman lazım.

Hocam kesinmi ve bilginin kaynağı nereden ben gittim halk eğitime dedi ki 1 yıl sınıfta kalırsan il milli eğitimde kurul karar veriyormuş ben bu yıl sınıfta kalsam 2025 Eylül'de açık liseye kesin bir şekilde geçebiliyor muyum? Ve siz bu yöntemlemi açığa geçtiniz.

Hocam kesinmi ve bilginin kaynağı nereden ben gittim halk eğitime dedi ki 1 yıl sınıfta kalırsan il milli eğitimde kurul karar veriyormuş ben bu yıl sınıfta kalsam 2025 Eylül'de açık liseye kesin bir şekilde geçebiliyor muyum? Ve siz bu yöntemlemi açığa geçtiniz.

Kesin bir şey diyemeyiz kurul onay vermezse muhattabın biz değiliz unutma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı