Hocam bildiğim kadarıyla kursda yatılı kalmanız gerek. Bunca çileye katlanmaktansa 1 sene okula gitmeyip sınıfta kalmak daha mantıklı gibi.Kalmadım
Mecbur gideriz o zaman belgeyi hemen veriyorlar mı o önemli bi araştırayım
Hocam bildiğim kadarıyla kursda yatılı kalmanız gerek. Bunca çileye katlanmaktansa 1 sene okula gitmeyip sınıfta kalmak daha mantıklı gibi.Kalmadım
Mecbur gideriz o zaman belgeyi hemen veriyorlar mı o önemli bi araştırayım
h) Örgün ortaöğretim kurumlarında okuma hakkını kaybeden,Hocam bildiğim kadarıyla kursda yatılı kalmanız gerek. Bunca çileye katlanmaktansa 1 sene okula gitmeyip sınıfta kalmak daha mantıklı gibi.
Okuldan ne şekilde atılacaksınız? Okuldan atılmak için disiplin suçu işlemek lazım. Bu şekilde yapacağınız bir yanlış ileriki hayatınızda karşınıza çıkabilir. Karar sizin.h) Örgün ortaöğretim kurumlarında okuma hakkını kaybeden,
Şöyle bir madde var okuldan atılınca mı bu maddeyi sağlamış oluyorum
Fikir fena gelmedi öyleyse
Sicilime geçmeyecek bir şekilde yolunu bulursam onu yapabilirim. Belki vardır ümidimi kesmek istemem.Okuldan ne şekilde atılacaksınız? Okuldan atılmak için disiplin suçu işlemek lazım. Bu şekilde yapacağınız bir yanlış ileriki hayatınızda karşınıza çıkabilir. Karar sizin.
Hayır belgeyi aldığı an kaydolabilir. O belgeyi almak da hocaya bağlı biraz. Kimisi direkt verir kimisi vermez. Kimisi niyetini söylediğin an en başta kayıt ettirmez. En mantıklısı şansını denemesi arkadaşın.Bildiğim kadarıyla devamlılık gerekiyor. Kuran kursuna kaydoldum hop açık liseye geçtim diye bir olay yok.
Düzenli olarak kursa gidemem ve yatılı kalamayacağım için başka yol arıyorum hocamHayır belgeyi aldığı an kaydolabilir. O belgeyi almak da hocaya bağlı biraz. Kimisi direkt verir kimisi vermez. Kimisi niyetini söylediğin an en başta kayıt ettirmez. En mantıklısı şansını denemesi arkadaşın.
Yatılı kalma işi şart mı emin miyiz?Hayır belgeyi aldığı an kaydolabilir. O belgeyi almak da hocaya bağlı biraz. Kimisi direkt verir kimisi vermez. Kimisi niyetini söylediğin an en başta kayıt ettirmez. En mantıklısı şansını denemesi arkadaşın.
Düzenli olarak kursa gidemem ve yatılı kalamayacağım için başka yol arıyorum hocam
Yatılı kalma işi şart mı emin miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.