Rehber Açık liseye nasıl geçilir?

İlçe eğitim müdürü ile görüştüm o bile 2 sene gerekiyor dedi. MEB'i arasam onlarda aynı şeyi der mi acaba?

Ben aradığımda özellikle belirttim, 1 kez kalarak geçildiğini söylediler.

Bende son çare arayıp bilgi alayım o zaman teşekkürler.

Rica ederim, bana kalırsa yarın öğle saatlerinde halk eğitim merkezini arayın. En iyi bilgiyi onlar verir.

Rica ederim, bana kalırsa yarın öğle saatlerinde halk eğitim merkezini arayın. En iyi bilgiyi onlar verir.
Halk eğitime gidip ordaki çalışanlara sormuştum zaten 1 senede geçildiğini söylemişlerdi ama ailem onlara değilde okuldakilere inandığı için zor durumda kaldım.

Rehber öğretmeni, müdür, müdür yardımcısı herkes geçilmediğine ikna etmeye çalışıyor

Halk eğitime gidip ordaki çalışanlara sormuştum zaten 1 senede geçildiğini söylemişlerdi ama ailem onlara değilde okuldakilere inandığı için zor durumda kaldım.

Rehber öğretmeni, müdür, müdür yardımcısı herkes geçilmediğine ikna etmeye çalışıyor

Bu işte son noktayı halk eğitim merkezi koyar, size bizzat genelgedeki maddeyi de verdim.

Bu işte son noktayı halk eğitim merkezi koyar, size bizzat genelgedeki maddeyi de verdim.

Hocam halk eğitim merkezine gittim adam dedi eylül ayında yayımlanan genelgeye göre bakacağız dedi.

Hocam herhalde bu madde değişmez değil mi bizi mağdur bırakmazlar herhalde öyle kolay kolay artık okula gitmeyi bıraktım.

Ek olarak değişime ihtimalli var mıdır sizce.

Hocam halk eğitim merkezine gittim adam dedi eylül ayında yayımlanan genelgeye göre bakacağız dedi.

Hocam herhalde bu madde değişmez değil mi bizi mağdur bırakmazlar herhalde öyle kolay kolay artık okula gitmeyi bıraktım.

Değişme ihtimali her zaman vardır. Ancak ben düşük bir ihtimal olarak görüyorum, yine de net bir şey diyemem tabii.

Maalesef ki var, zaten geçiş şartları bir anda zorlaştırdığından bunu yaşayarak öğrendik. Ben de aşağıya geçme sebebimi bırakıyorum;

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-26-12-57-51-105_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-03-26-12-57-51-105_com.android.chrome-edit.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 60
Maalesef ki var, zaten geçiş şartları bir anda zorlaştırdığından bunu yaşayarak öğrendik. Ben de aşağıya geçme sebebi mi bırakıyorum;

Umarım değişmez.

Sorularımı cevapsız bırakmadığınız için teşekkür ederim hocam.

Bekleyelim bakalım artık evdeyim sonuçta:D

Değişme ihtimali her zaman vardır. Ancak ben düşük bir ihtimal olarak görüyorum, yine de net bir şey diyemem
Bekleyip göreceğiz hocam.

Teşekkürler.

@Rowaulf merhabalar, bu konudaki cahilliğimi mazur görün ama birkaç sorum olacaktı. 11.sınıfım ve sınıfta kalarak açığa geçersem (18 yaşını doldurdum) sgk sorunu çıkıyormuş. Bir de 5, 6 dönemi tamamladım diyelim Haziranda da üniversite sınavına girmek için ekstra bi belge falan çıkartmak gerekiyor mu? Bir de daha mezun olmayacağım için OBP olayı nasıl oluyor TYT-AYT sınavlarına girebiliyor muyum 5 ve 6.dönemi bitirmiş olarak? Cevaplarsanız sevinirim, iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı